REZZIME DANA (ponedeljak): OdIičan dan

Vreme čitanja: 3min | pon. 25.03.19. | 23:23

Pročitajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

CRNA GORA - ENGLESKA (tip 2, kvota 1,30) – rezultat 1:5

Klasična igra mačke i miša. Videli smo šokantan početak,i pogodak Vešovića za naše komšije. Međutim, onda su Englezi prebacili u brzinu više i samleli nedoraslog rivala. Već na poluvremenu su Englezi imali vođstvo. Potom je razgoropadio Ros Barkli i dokosurio nedoraslog rivala

LUKSEMBURG - UKRAJINA (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 1:2

Igrao se 93. minut, svi su već pomislili da će Luksemburg izvesti čudo, ali je malerozni Žerson Rodriges zakačio loptu posle oštrog ubacivanja Malinovskog iz slobodnog udarca sa strane... Antoni Moris tu ništa nije mogao.Takav epilog mogli smo da naslutimo samo u poslednjih 20-ak minuta igre kada su domaći ostali bez snage. Pre toga Luksemburg nije bio nimalo inferioran u sudaru sa izabranicima legendarnog Andreja Ševčenka, iako su gosti očekivano imali veći posed lopte, posebno zbog toga što je Luksemburgu trebalo dobrih pola sata da izađe sa svoje polovine terena.

FRANCUSKA - ISLAND (tip 1, kvota 1,18) – 4:0

Osetio je Island snagu svetskog šampiona! Simpatični Ribari doživeli su totalni brodolom u Sen Deniju, pošto ih je Francuska isekla na froncle – 4:0.Kakav god Didije Dešam da pošalje tim na teren, to je ekipa kadra da se bori za trofej. Za nju put na Evropsko prvenstvo ne bi smeo da bude ništa drugo do misija do koje se dolazi sa pola snage. Island je po rejtingu najjači rival u grupi, a ispraćen je iz Pariza sa četiri laka komada.Umtiti je u 12. minutu načeo mrežu ekipe sa severa, a kanonada je usledila u nastavku. Žiru je u 68. povisio na 2:0, Mbape je u 78. digao na 3:0, a završni udarac uzdrmanim Ribarima zadao je Grizman u 84. minutu – 4:0.

ANDORA - ALBANIJA (tip 2, kvota 1,40) – 0:1

Albanci nisu mogli da požele boljeg rivala za rehabilitaciju posle Andore. Slbašan rival bio je im je idealan poligon za vidanje rana. Neizvesnosti nije bilo. Poveli su Albanci u 21. minutu. Posle toga je sv bilo stvar rutine.

TURSKA - MOLDAVIJA (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 4:0

Furiozno je krenula Turska u kvalifikacije! Dva kola, dve pobede, šest bodova i to bez primljenog gola. Moldavija je bila preslab čak i sparing partner na stadionu Eskišehira, jedva da su šutnuli koji put ka golu na kojem se dosađivao Mert Gunok – 4:0.Turska je u prvom kolu kao gost savladala Albaniju sa 2:0, a u ponedeljak veče je dodala laku četvorku u mrežu Moldavije. Mogla je da bude i petica da Burak Jilmaz u 52. minutu nije promašio penal. Bolji početak kvalifikacija puleni Senjola Guneša nisu mogli ni da požele.

SAUDIJSKA ARABIJA - EKVATORIJALNA GVINEJA (tip 1, kvota 1, 55), rezultat 3:2

Namučili su se Saudijci sa selekcijom Ekvatorijalne Gvineje. Međutim, brzo su stigli do dva gola prednosti. Imali su i 3:1. Sve što su Afrikanci uspeli da urade je da smanje rezučltat. Još jedan pogodak.

TAJLAND – URUGVAJ (tip 2, kvota 1,10), rezultat 0:4

Rutinski posao za jednu od najboljih selekcija sveta. Već posle prvih 45 minuta je sve bilo jasno. Tajland prosto nije imao šansu da se odupre.

PRECRTANO

AZRBEJDŽAN – LITVANIJA (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 0:0

Pokazali su ozbiljan kvalitet Azeri pre samo nekoliko dana protiv Hrvatske. To vas je sigurno podstaklo da odigrate keca. Međutim, činjenica da je Nikola Jurčević kombinoao sa sastavom pomogla je Litvancima da odole.

AJAKS 2 – UTREHT 2 (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:3

Nade Ajaksa su vam dobro pokvarile dane. Ne samo što su jeftino proćerdale kvotu 1,45, nego su proćerdale i dva gola prednosti posle prvog poluvremena. Jedan od mečeva koji ćete želeti što pre da zaboravite.

 


tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara