REZZIME DANA (ponedeljak): Prodali samo Brondbi i Letonci

Vreme čitanja: 3min | pon. 21.05.18. | 23:00

Pogledajte ko vam je 21. maja doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

MIDTJILAND - HORSENS (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:0
Šampionska titula završila je u Herningu gde je pogodak odluke postigao levokrilni fudbaler Mark Dal Hende u 59. minutu. Nijednog trenutka trijumf Midtjilanda nije doveden u pitanje, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka usledili su veliko slavlje i bakljada u gradu koji posle tri sezone ponovo slavi titulu.

RANDERS - LINGBI (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:1
Da bodovi ostaju na domaćem terenu bilo je jasno početkom drugog poluvremena kada je izvesni Markus Molvagard posle Kalesoa povisio na 2:0 za Randers. Lingbi je smanjio rezultat u 65. minutu preko Kostarikanca Džordža, ali nije imao snage da pokvari dan onima koji su igrali keca.

KSAMAKS - VIL (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 6:3
Kao da se igrao vaterpolo u Nojšatelu, a domaćin je bio raspoložen i ubedljivo je savladao slabašni Vil. Šampion druge lige Švajcarske dobio je oba poluvremena, u jednom je bilo 3:1, u drugom 3:2 čime je omogućio svima vama da lagano zaokružite keca. 

HAPOEL B. Š. - MAKABI NET. (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 6:1
Novi/stari šampion Izreaela iskalio se i na nejakoj Netanji, a možda ga je iritiralo i ime protivnika - Makabi - po velikom rivalu. Po tri komada u svakom od poluvremena postigli su fudbaleri iz Berševe, a samo se iskusni vezista Melikson izdvojio sa dva postignuta gola.

LUGO - UESKA (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:2
Još jedna rutinska pobeda za ekipu Rajka Brežančića. Da bodovi putuju u Uesku bilo je jasno već posle prvih 45 minuta kada su gosti preko Galjara i Pulida stigli do lepe prednosti od 2:0. Lugo ništa nije mogao večeras, svi prilazi golu gostujućeg tima bili su zatvoreni, samim tim i poraz je bio neminovan.

DANDALK - VOTERFORD (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:0
Deomaćin nije imao nikakvih problema da reši ovaj meč u svoju korist. Preko izvesnog Bensona stigli su do prednosti u 39. minutu, a u jeku očajničke ofanzive Voterforda u nadoknadi utakmice tamnoputi Nigerijac Tagbajumi stavio je tačku na ovaj meč i siguran trijumf Dandalka.

LIMERIK - KORK SITI (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:2
Geri Bakli je momak kome treba da se zahvalite na večerašnjem dobitku. Izgledalo je da će Kork imati dosta problema, ali je 24-godišnji defanzivac sa dva gola u drugom poluvremenu doneo siguran trijumf svom timu i lepu zaradicu vama.

DERI SITI - BREJ (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 2:0
I na ovom meču sve je bilo u znaku jednog čoveka Erona Mekenefa koji je sa dva gola doneo trijumf Deriju. Najpre je sa penala u prvom poluvremenu doveo domaćine u vođstvo, a potom u samom finišu stavio tačku na ovaj meč. Zasluženo.

PRECRTANO

BRONDBI - OLBORG (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:1
Da će biti dosta problema za posrnuli Brondbi bilo je jasno u finišu prvog poluvremena kada je Rizgard doveo goste u vođstvo. Čast Brondbija sačuvao je Roker pogotkom u 88. minutu, ali do kraja nije bilo ni vremena ni snage za poptuni preokret.

VENTSPILS - JELGAVA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:0
Uzalud je drugoplasirani tim letonskog šampionata lomio danas otpor Jelgave, nije uspeo da za 90 minuta bar jednom pogodi mrežu. Imali su domaćini prilike, ali je golman gostujućeg tima Malecis odbranio baš sve. Na vašu žalost.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara