REZZIME DANA (ponedeljak): Solidno veče, Skandinavci odradili dobar posao

Vreme čitanja: 4min | pon. 24.06.19. | 23:16

Pogledajte ko vam je 24. juna doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

OBALA SLONOVAČE - JUŽNA AFRIKA (tip 1, kvota 2,10) - 1:0
Obala Slonovače je opravdala ulogu favorita na startu Kupa afričkih nacija, pošto je u drugom meču grupe D savladala Južnu Afriku minimalnim rezultatom - 1:0 (0:0). Igrač odluke bio je Žonatan Kođija, koji je jedini pogodak na utakmici postigao u 65. minutu na asistenciju Maksa Gradela. Isti igrač se iskupio za promašaj iz 33. minuta, kada je morao da dovede selekciju Ibrahime Kamare u vođstvo.

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

NORBI - SIRIJANSKA (tip 1, kvota 2,05) - 3:2
Najefikasniji meč dana u Švedskoj odigrali su Norbi i Sirjanska gde je domaćin dobio 3:2, a ceo posao je odradio praktično već u prvom poluvremenu. Tada je bilo 3:1, a strelci za Norbi su bili Savolajnen, Stromberg i Vukojević. Gosti su samo u 93. minutu došli do 3:2, ali tada je već bilo kasno za bilo šta više.

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

HUSKVARNA - ALEMBODA (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 3:2
Luda, potpuno luda utakmica, ali i pobeda Huskvarne u pravoj drami. Alemboda je mogla da napravi dar-mar i pomuti tikete našim kladiocima, ali su fudbaleri Huskvarne sprečili šokantni rasplet, posle čega su mnogi ipak zaokružili pogodak s kvotom 1,50.

ESTERS - VARBERGS (tip GG, kvota 1,70) - 1:1
Može se reći da je Varberg polako, ali sigurno krenuo da posustaje nakon dobrog starta. Kod kuće nema previše problema, ali na gostujućem terenu... Tu su problemi. To se videlo i danas gde je ovaj tim igrao protiv Estersa samo 1:1, ali vama je i to bilo dovoljno jer ste prognozirali GG. Čak može da bude zadovoljan Varberg kako je prošao jer je Esters vodio od 31. minuta kada je pogodio Ornblom, a onda je Buk doneo izjednačenje gostima u 84. minutu. Dakle, samo bod za Varberg, ali kako je utakmica išla... 

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

NJARDVIK - HAUKAR (tip 3+, kvota 1,75) – rezultat 1:5
Verovatno nema ništa lepše nego kada tip koji ste gađali prođe već posle nepunog poluvremena? Pogotovo kada su to ovakvi tipovi sa golovima. Vi ste čekali 3+, a fudbaleri Haukara su vam to obezbedili u rasponu od 16. do 34. minuta, kada je na semaforu stajalo već – 3:0! Do poluvremena bilo je 4:0 za goste, a domaćin je na uvodu drugog dela stigao do gola utehe, da bi konačni rezultat bio postavljen u četvrtom minutu nadoknade. Vrlo dinamična utakmica...

PRECRTANO

TUNIS - ANGOLA (tip 1, kvota 1,70) - 1:1
Tunis je bio favorit protiv Angole, ali je ovaj tim uspeo da izdrži nalete favorizovanog protivnika i da izvuče nerešeno u prvoj utakmici na Kupu afričkih nacija. Ekipa srpskog trenera Srđana Vasiljevića odigrala je 1:1 (1:0) protiv favorita grupe. Možemo slobodno da kažemo da je ovo uspeh za Vasiljevićev tim. Odličan početak. Tunis je najmlađa ekipa na prvenstvu. U dobroj je formi došao na ovo prvenstvo (pobedio je Hrvatsku, Burundi, Irak, Alan Žires ih dobro vodi). Međutim, Angola, koju krasi defanzivna igra, uspela je ipak da odoli naletima Tunišana.

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

HRVATSKA M21 - ENGLESKA M21 (tip 2, kvota 1,65) - 3:3
Čekali su svi da vide da li će Francuzi i Rumuni igrati nerešeno i to se dogodilo. Sa druge strane malo koga je interesovao duel između Hrvatske i Engleske, a ispostavilo se da je taj duel u fudbalskom smislu bio dosta zanimljiviji jer je viđeno čak šest golova. Englezi su tri puta vodili, Hrvati se tri puta vraćali - 3:3 (1:1). Jako zanimljiva utakmica. I nerešeno na kraju.

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

FRANCUSKA M21 - RUMUNIJA M21 (tip 1, kvota 2,55) - 0:0
Nerešen rezultat je bio dovoljan i Francuskoj i Rumuniji za plasman u polufinale, nerešenim rezultatom je oknčan meč poslednjeg kola grupe C u Ćezeni - 0:0. Niko nije iznenađen, mada mesta za bilo kakve priče o dogovoru i nema previše. Činjenica je da su i jedan i drugi tim igrali "pod ručnom", svesni da bi svaka greška mogla skupo da ih košta. Ko je igrao X taj je najbolje prošao.

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

GAIS - DEJEFORS (tip GG, kvota 1,70) - 0:3
Važnu pobedu za potvrdu dobre forme zabeležio je Dejerfors na gostovanju GAIS-u. Gosti su bili bolji sa čak 3:0 čime su pokazali da treba obratiti pažnju na njih kada ih vidite u listi. Sve je bilo gotovo već posle pola sata igre. Pogodio je prvo Alm, pa Lindal i tu je Dejerfors već imao veliku prednost. Na kraju je u 70. mintuu Astvald samo postavio konačan rezultat. Domaćin nije uspeo ni do gola, tako da GG nije prošao.

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara