REZZIME DANA (sreda): Čelsi i PAOK doneli, Dinamo i Ludogorec odneli najviše

Vreme čitanja: 3min | sre. 15.05.24. | 23:10

Pročitajte ko vam je doneo novac 15. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

RAJO VALJEKANO - GRANADA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Veliko slavlje usledilo je u tom trenutku u madridskom kraju Valjekas, gde je Rajo Valjekano već vodio 1:0 protiv otpisane Granade. Domaćini su na kraju i pobedili sa 2:1, iako su od petog minuta igrali bez Oskara Treha zbog oštrog faula na sredini terena, ali moraće još neko vreme da čekaju na rasplet situacije

Opširnije OVDE.

BRAJTON - ČELSI (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 1:2

Eh, da je Čelsi čitave sezone igrao kao u maju mesecu, ne bi se večeras, u pretposlednjem 37. kolu borio da se ušunja u Evropu, već bi bez dileme bio punopravni kandidat za Ligu šampiona. Da li je klincima sa Stamford Bridža bilo potrebno osam meseci da počnu da nižu trijumfe u kontinuitetu i iz runde u rundu potvrđuju ogroman potencijal, da li je Maurisio Poketino tek smiraj sezone "namestio" ekipu, ili je i manjak očekivanja uticao na to da se tim opusti i olakša pritiska... Šta god da je posredi, miriše na to da će Čelsi naredne sezone igrati na međunarodnoj sceni.

Opširnije OVDE.

KILMARNOK - SELTIK (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:5

Rendžers je dugo bio neprikosnoven, sada je to Seltik! Iskoristio je ogromne finansijske probleme ljutog rivala i zaveo strahovladu u Škotskoj. Za 13 godina samo jedna titula završila je na Ajbroksu, sve ostale na – Seltik parku.

Opširnije OVDE.

HETAFE - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:3

Predvođene trostrukim strelcom Antoanom Grizmanom, Jorgandžije su bez problema nadigrale Hetafe i zabeležile svoju četvrtu vezanu pobedz Primeri. čime su dodatno potvrdile poziciju koja vodi u Ligu šampiona naredne sezone. Francuz je dva gola postigao u finišu prvog poluvremena, a potom potvrdio trijumf na startu drugog dela igre.

PAOK - PANATINAIKOS (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 4:1

Sve je uoči pretposlednje runde plej-ofa grčkog šampionata bilo u rukama fudbalera AEK-a. Držali su prvu poziciju na tabeli, imali bod više od PAOK-a, četiri u odnosu na Panatinaikos, pet više od Olimpijakosa. Ali raspored je hteo da se baš u 35. kolu sudare timovi koji su konkurisali za pehar.

Opširnije OVDE.

ABERDIN - LIVINGSTON (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 5:1

Aberdin je iskoristio domaći teren da ostvari ubedljivu pobedu, mada je prvo morao da pokida živce svojim navijačima. Jer, sve do 52. minuta bilo je 0:0, a onda su gosti stigli do pogotka koji je mnoge doveo u stanje šoka. Ne i fudbalere Aberdina koji su dodali gas do daske i pregazili rivala do kraja.

PRECRTANO


SEVILJA - KADIZ (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 0:1

Kadiz odbija da potpiše kapitulaciju. Tim iz Andaluzije ima samo šest pobeda u 36. kola ove sezone, ali je vezao dva trijumfa i došao u situaciju da bi mogao do opstanka. Nakon Hetafea pre tri dana, ekipa Maurisija Pelegrina večeras je savladala i Sevilju sa 1:0

Opširnije OVDE.

LUDOGOREC - BOTEV (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:3

Ludogorec je ispustio šansu da osvoji duplu krunu, pošto je Botev bio bolji na Nacionalnom stadionu. Botev je već na poluvremenu imao 2:1 u rukama, u nastavku je stigao do 3:1 i uspeo da izdrži sve nalete šampiona Bugarske.

REMS - MARSELJ (tip 2, kvota 1,92) - rezultat 1:0

Kao i za mesta u Ligi šampiona, podjednako uzbudljivo biće i u borbi za kvalifikacije za Ligu konferencije. Marselj je na gostovanju Remsu pucao sebi u noge – 1:0 (0:0). Izgubio je korak za Lionom i Lansom, i doveo sebe u nezavidnu poziciju.

Opširnije OVDE.

DINAMO ZAGREB - RIJEKA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:0

Dinamo ide u Rijeku po duplu krunu! Prednost nema posle prve utakmice finala hrvatskog kupa, ali sa obzirom na to da se računa gol u gostima, više nego zadovoljan može da bude nulom u Maksimiru. Em bi mu potencijalno jedan gol na Rujevici dao orkanski vetar u leđa i približio ga Rabuzinovom suncu, em ga je u njegovoj kući sačuvao okvir gola – 0:0.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara