REZZIME DANA (sreda): Fijasko u Premijer ligi

Vreme čitanja: 3min | sre. 30.01.19. | 22:55

Pročitajte ko vam je 29. januara doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Evo kako ste vi tipovali...

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO:

TOTENHEM - VOTFORD (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Nije to to bez Harija Kejna, ali Poketinov džoker je Fernando Ljorente. Često osporavani ofanzivac prvo je ostavio loptu Sonu, koji je u 80. minutu izjednačio, a onda nebeskim skokom u 87. i golom glavom doneo Pevcima vrlo važna tri boda protiv žilavog Votforda.

SELTIK - ST. DŽONSTON (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Uspeo je da izdrži Sent Džonston nalete Seltika do uvodnih trenutaka drugog poluvremena, a onda je dugogodišnji šampion dodao gas i rešio pitanje pobednika. Posle golova Mekgregora i Kristija na asistencije Lustinga u 53. i 55. minutu sve je bilo gotovo.

HAMBURGER - SANDHAUZEN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Heroj Hamburga je Pjer Mišel Lasoga! Napadač HSV-a zasluženo je poneo epitet igrača utakmice, pošto je smestio oba gola u mrežu Sandhauzena i tako svojoj ekipi doneo četiri boda više u odnosu na Keln, koji igra sutra.

PORTO - BELENENSES (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:0

Porto nije imao milosti. Po kišom raskvašenom terenu Zmajevi su ubedljivo porazili Belenenseš sa 3:0 golovima Braimija, Edera Militaoa i Tikinja Soareša. Ovim trijumfom ekipa trenera Serža Konesisaoa održala je pet bodova razlike u odnosu na drugoplasiranu Benfiku, a vi zaokružili zicer keca.

BARSELONA - SEVILJA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 6:1

Ni najveći optimisti kojima je crveno-plava boja Barselone pri srcu sigurno nisu očekivali ovakvu rapsodiju Katalonaca. Barsa je pocepala u paramparčad Sevilju u revanšu Kupa kralja, a posebno su inspirisani bili Kutinjo, Rakitić, Suarez i Mesi, koji je stavio tačku na veliki trijumf. Lako zaokružen kec.

PRECRTANO:

ATALANTA - JUVENTUS (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 3:0

Kakav debakl! Juventus je na stadionu Atleti Azuri unakažen. U bukvalnom smislu te reči. Načeo ga je Kastanje u 37. minutu, a dokusurio neverovatni Duvan Zapata sa još dva gola. Atalanta je tako dobila Juventus posle gotovo dve decenije. Zar baš sad?

LIVERPUL - LESTER (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Nudi mu Siti titulu na talonu, ali Liverpul kao da beži od nje! Umesto da ode na sedam bodova prednosti, Liverpul je podelio plen sa Lesterom, koji se herojski odbranio u drugom poluvremenu. Pogotovo u samom finišu meča, kada su Redsi snažno stegli obruč. Ne i postigli željeni drugi gol.

SETUBAL - SPORTING (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Opijeni slavljem posle osvojenog Liga kupa Potugalije fudbaleri Sportinga napravili su novi prvenstveni kiks i to na gostovanju u Setubalu gde je bilo samo 1:1. Verovatno da bi rezultat bio i drugačiji i povoljniji po goste da Makedonac Ristovski nije dobio crveni karton u 55. minutu i to zbog raspravljanja sa sudijom. Domaćini su poveli u 23. minutu preko Kadiza, a sve što je Sporting uradio na ovom meču bio je lep pogodak petom Basa Dosta u 80. minutu. Lep, ali nedovoljan za bolji rezultat.

BORNMUT - ČELSI (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 4:0

Sari Bol možda nekad funkcioniše, ali odbrana Čelsije češće zakaže! Defanzivna linija Plavaca raspala se na gostovanju Bornmutu i doprinela da tim Mauricija Sarija doćživi peti pprvenstveni poraz u sezoni. Debi Gonzala Iguaina se neće dugo pamtiti, makar ga neće memorisati navijači kluba iz Londona. Prosto i jednostavno: Bornmut ih je iskidao, a Čelsi bio previše mlak i neubedljiv.    

BETIS - ESPANJOL (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:1

Betis će biti učesnik polufinala Kupa kralja, ali je do tog statusa stigao tek posle produžetaka. Lo Selsov gol u 76. minutu bio je nagoveštaj da bi domaćin mogao do konačnog preokreta i pre dodatnih 30 minuta, međutim, činilo se da su i jedni i drugi više želeli te produžetke. Na kraju, ako nekog zanima, Betis je slavio sa 3:1.

U TOKU:

PORTO - BELENENSES (tip 1, kvota 1,20) - rezultat ???
BARSELONA - SEVILJA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat ???

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara