REZZIME DANA (sreda): Nije loše, 8/10!

Vreme čitanja: 4min | sre. 20.06.18. | 22:40

Pogledajte ko vam je 20. juna doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

PORTUGALIJA - MAROKO (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0
Ono što ste videli protiv Španije minulog petka može se podvesti pod najbolje izdanje Portugalije u dužem vremenskom periodu - samo zahvaljujući suvom kvalitetu Kristijana Ronalda - i bez sumnje najluđu utakmicu dosadašnjeg toka Mundijala. Samo pet dana kasnije aktuelni evropski šampion podsetio je fudbalske kritičare kako izgleda njegovo pravo lice. Portugalija je savladala Maroko, ali kako su se stvari odvijale na velelepnom stadionu Lužnjiki u Moskvi, popularni Lavovi Atlasa zaslužili su (makar) nerešen ishod! Ipak, najvažnije je da je kec zaokružen, a ni kvota nije bila loša.

URUGVAJ - SAUDIJSKA ARABAIJA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:0
Glavni utisak utakmice predstavljao je veliki jubilej Luisa Suareza. Fantastični as Barselone danas je postao šesti Urugvajac koji je zabeležio 100. nastup za nacionalni tim, a pored toga je bio i strelac pogotka kojim je svojoj selekciji doneo plasman u osminu finala Svetskog prvenstva. Sve ostalo, barem što se tiče selekcije Oskara Tabareza, ne samo da nije vredno pomena, već bi moglo da bude i predmet ozbiljnih kritika. Ali, verovatno su i u taboru Urugvaja svesni da nešto ozbiljno ne štima.

IRAN - ŠPANIJA (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:1
Bilo je malo povuci-potegni, pomoglo su i Iranci u tome, pa je Španija povela u 54. minutu. A za to je bio zadužen prgavi, ali i veoma, veoma talični Dijego Kosta. Puraligandži je u pokušaju da izbaci loptu van kaznenog prostora pogodio u koleno napadača španske reprezentacije, a lopa se odbila pravo u mrežu. Fernando Jero konačno je mogao malo da odahne, mada je ovo definitivno bila znatno slabija partija u odnosu na onaj duel protiv Portugalije.

HONKA - SJK (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:1
Dobra kvota uhvaćena je u Finskoj i što je najbolje od svega - prilično lagano. Honka je povela u 4. minutu, gosti izjednačili desetak minuta kasnije, ali su ubrzo ostali sa desetoricom na terenu pa je Honka sa penala povela u 20. minutu. Konačan rezultat postavljen je u 76. minutu.

AC OULU - JJK (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:1
Au, kakva utakmica u drugoj finskoj ligi! Dugo se mučio Oulu da pronađe put do mreže. Kada je konačno uspeo u toj nameri u 72. minutu, činilo se da domaći lagano "sakriti" loptu i sačuvati prednost. Kad ono međutim... Gosti su izjendačili u 89. minutu, a domaćin opet stigao do prednosti u 95. minutu!

KPV - KTP (tip 1, kvota 1, 65) - rezultat 1:0
Nije bilo lako, ali kec je zaokružen. I to je ono što je najvažnije. KPV vas je pošteno namučio. Sve do 85. minuta nije bilo gola, ozbiljno su vam domaći istrenirali živce, a onda - olakšanje. A ni zaokružena kvota nije bila loša. Ne verujemo da vam znači, ali eto čisto da pomenemo da je strelac jedinog gola bio Iranac Reza Karmolačeb.

AKRANES - MAGNI (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 5:0
E, tako se to radi. Nema stresa, nervoze, grickanja noktiju... Sve ide kao podmazano, a tako i treba kada se susretnu prvi i poslednji tim u ligi. Već posle prvog poluvremena bilo je 3:0 za Akranes, tako da je drugo poluvreme bilo puko odrađivanje posla, a pritom je domaćin uspeo da smesti još dva gola u mrežu gostiju. Svaka čast. 

VIKING - FLORO (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1
Jedan od fikseva dana krio se u drugoj norveškoj ligi. Ipak, morali ste dobro da se preznojite jer su gosti poveli već u 15. minutu. Sreća pa je Viking izjednačio u finišu prvog poluvremena sa penala. Sad da li je bilo ili ne, ne znamo, ali očigledno je ovaj trenutak "pokosio" goste. Na isteku časa igre domaći su stigli do potpunog preokreta i zaokružili vam keca. 

PRECRTANO:

KUPS - HELSINKI (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 2:2
Sve je dobro počelo, ali gosti su na kraju sve uprskali. Helsinki je poveo u 17. minutu, gosti su uzvratili četiri minuta kasnije. Domaći su stigli do potpunog preokreta u 56. minutu, a Helsinki u 84. promašio penal, a u 93. uspeli da izjednače. Nisu ni imali sreće gosti, ali nisu ni smeli da tek tako prokockaju šansu.

TIM - SUGITA (tip bezh 1, kvota 1,25) - rezultat 0:2
Iznenađenje u osmini finala Halea. Dominik Tim je neočekivano izgubio od Juičija Sugite. Japanac je u prvom setu dvaput brejknuo Austrijanca i brzopotezno stigao do 1:0. Tim se probudio u drugom setu, igrao gem za gem sa Sugitom sve do 11. kada je opet pretrpeo brejk, što je ujedno i značilo kraj snova o četvrtfinalu za Austrijanca, a i precrtanog keca. Šteta.

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danabet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara