REZZIME DANA (sreda): Polovičan učinak favorita

Vreme čitanja: 3min | sre. 23.01.19. | 23:09

Pogledajte ko vam je 23. januara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

OLIMPIJAKOS - KSANTI (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:1

Olimpijakos je rutinski odradio posao u revanš utakmici osmine finala Kupa Grčke. Nikakve dileme po pitanju pobednika nije bilo, heroj slavlja ekipe iz Pireja bio je dvostruki strelac Danijel Podense, a jednom se u strelce upisao i Koka. Počasni pogodak za goste dao je Brito sa penala u 74. minutu.

FEJENORD - FORTUNA SITAD (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 4:1

Fejenord je stigao do ubedljivog i zasluženog slavlja u četvrtfinalu Kupa Holandije, ali morao znatno više da se pomuči nego što to pokazuje rezultat, s obzirom da je sve do 68. minuta i drugog gola Van Persija na meču rezultat bio 1:1. Ipak, onda su gosti potpuno poklekli.

SELTIK - SENT MIREN (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 4:0

Nikakve dileme nije bilo u Glazgovu. Seltik je brzo postigao dva gola, a onda u drugom poluvremenu još dva, pa je Sent Miren ozbiljno potučen na Seltik Parku. Dva gola Burka i po jedan Sinklera i Timotija Vee overila su nove vredne bodove za ekipu Brendana Rodžersa.

BRAGA - SPORTING (tip GG, kvota 1,62) - rezultat 1:1

Braga i Sporting su ispoštovali one koji su verovali da će pasti makar po jedan gol na obe strane. Ovaj tip je zaokružen već u 37. minutu, kada je izjednačujući pogodak postigao Koates. Braga je povela ranim goloim Dijega Souze, ali ipak nije uspela da sačuva prednost, pa je kasnije eliminisana u penal seriji.

PSŽ - STRAZBUR (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 2:0

Pari Sen Žermen je lagano odradio postao kod kuće protiv Strazbura i uspeo je da prođe dalje u osminu finala pobedom od 2:0. Već na startu je domaćin poveo posle gola Edinsona Kavanija, a sve posle toga moglo bi da se nazove rutinom. Možemo da kažemo da su igrači Tomasa Tuhela rutinski odradili posao.

PRECRTANO

SEVILJA - BARSELONA (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 2:0

Sa velikim samopouzdanjem stigao je lider Primere na stadion na kojem nije izgubio više od četiri godine, ali je prizemljen već u prvom meču četvrtfinala Kupa kralja. Ma koliko to čudno zvučalo, Barsi se smeši eliminacija iz Kupa kralja posle poraza od 2:0 na Ramon Sančez Pishuanu, gde ih je Sevilja potpuno nadigrala večeras.

SENT ETJEN - DIŽON (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:6

Devet golova u Sent Etjenu, ali čak šest u mreži domaćeg tima, koji je na prilično neslavan način eliminisan iz Kupa Francuske. Junak velikog slavlja Dižona bio je trostruki strelac Naim Sliti, koji je interesantno postigao četiri gola u ovom takmičenju, a u francuskom prvenstvu nijedan na 20 mečeva.

HARTS - DANDI (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:2

Harts se obrukao protiv fenjeraša, pa je ostao bez vrednih bodova u ovom meču i tako ozbiljno zaostao za vodećim timovima škotskog prvenstva. Situacija u Edinburgu je krenula loše pod domaćina već sredinom prvog pluvremena, kada je Kasunga doveo Dandi u vođstvo. Li je uspeo da izjednači u finišu prvog poluvremena, posle čega su domaći još snažnije napali, ali su ipak primili gol. Nelson je postavio konačan rezultat meča.

MEHELEN - ST. ŽIL (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Nije golova u prvom polufinalnom meču Kupa Belgije. Mehelen nije uspeo da iskoristi prednost domaćeg terena, pa je Sent Žil u revanšu biti blagi favorit za prolazak u veliko finale. Domaćinu nije pomoglo ni to što je praktično čitavo drugo poluvreme imao igrača više, mreža Kristijansena je ostala netaknuta.

KILMARNOK - RENDŽERS (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Kakvo slavlje u Kilmarnoku. Domaćin je nakon preokreta savladao Rendžers i preuzeo drugo mesto na tabeli škotskog prvenstva iza prvoplasiranog Seltika. Gosti su poveli golom Džermejna Defoa, ali je sredinom prvog poluvremena izjednačio Brofi. Konačan rezultat utakmice u 66. minutu postavio je Džordan Džons.

Foto: Reuters


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara