REZZIME DANA (sreda): Prodali Efes, italijanski niželigaši i jedan Rumun

Vreme čitanja: 4min | sre. 17.10.18. | 22:51

Pogledajte ko vam je 17. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

TORPEDO KUTAISI - LOKOMOTIVA TBILISI (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:1
Torpedo je odradio posao i bolje nego što ste očekivali. Jer, kada do 10. minuta bude 3:0 za tim na čiju ste pobedu igrali, teško je da može da se zamisli da bolje krene utakmice. Strelci ne verujemo da vam znače, zaokružena je solidna kvota, a gosti su do kraja uspeli da stignu samo do počasnog pogotka, i to je bilo to. Kec je zaokružen. 

DINAMO VRANJE - CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,12) - rezultat 0:2
Gosti su imali apsolutnu kontrolu utakmice svih 90 minuta, a postignuti golovi u uvodnim trenucima oba poluvremena omogućili su izabranicima Vladana Milojevića da meč odigraju praktično bez ikakvog pritiska. Mrežu domaćina pogađali su Nikola Stojiljković i Dejan Joveljić u 15. i 62. minutu, s tim što je napadač na pozajmici iz Brage na poluvremenu ostao u svlačionici, za šta su bili odgovorni oštri startovi domaćin defanzivaca u prvom delu meča.

NAPREDAK - METALAC (tip 1, kvota 1,38)  - rezultat 2:0
Posle Crvene zvezde, koja je rutinski slavila u Vranju protiv Dinama (2:0), posao je odradio i kruševački Napredak. Drugoligaš metalac bio je u dobro seriji rezultata uoči ovog susreta, ali pod Bagdalom nije imao šansi. Domaći su na vreme načeli rivala, a onda u nastavku utakmice potvrdili trijumf.

FENERBAHČE - HIMKI (tip bezh 1, kvota 1,20) - rezultat 93:85
Domaći košarkaši su sjajno rasporedili poene pa su čak šestorica zabeležili dvocifreni učinak. Najefikasniji bio je Nikolo Meli sa 16 poena. Već pomenuti Datome i omaleni Mohamed Ali su zabeležili po 14, Slukas 13, Veseli 12, a naš Nikola Kalinić 10.  Marko Gudugurić je ubacio pet poena za 26 minuta provedenih na parketu. Na drugoj strani Aleksej Šved je ubacio fantastičnih 26 poena uz osam asistencija, a pratio ga je solidno i Toni Kroker sa 17. Srpski internacionalac Stefan Marković zabeležio je tri poena za 13 minuta u redovima Himkija.

SANTANDER - UD LOGRONJES (tip 1, kvota 1,50) - 1:0
Kakav meč u Španiji! Bio je Santander među igranijim tipovima dana, mnogi su čekali da se zaokruži kec, na kraju je i zaokružen, ali uz mnogo, mnogo muke. Ko je pratio rezultat preko interneta, verujemo da se preznojavao i grickao nokte tokom celog meča, ali je vredelo na kraju. Čovek koji vas je obradovao u bukvalno poslednjim sekundama utakmice bio je Kike Rivero. Alal mu vera. 

ASEKO GDINJA - CEDEVITA (tip bezh 2, kvota 1,55) - rezultat 61:78
Mogla je zagrebačka ekipa i ranije do pobede jer se Arka jednostavno nudila hrvatskom prvaku, ali nikako Cedevita do poslednje četvrtine nije uspevala da poveže nekoliko dobrih akcija. Domaćini su preterivali s pokušajima za tri poena, ali je sve na kraju rešeno u samoj završnici meča. Najefikasniji igrač Cedevite bio je Džastin Kobs 13 poena, pet skokova i tri asistencije, a dvocifreni su bili i Vitor Benite (12p, 3s), Džejms Bel (12p, 4s) i Augusto Lima (10 poena). U redovima Arke najbolji su bili Džoš Bostik (17 poena) i Džejms Florens sa 16 koševa.

PRECRTANO:

NOVARA - PRO PATRIJA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:1
Nije uspela Novara da vas obraduje. Prvo poluvreme okončano je bez pogodaka, a kada se očekivalo da domaćin konačno prelomi meč u svoju korist - neprijatno iznenađenje. Pro Patrija je stigla do vođstva preko Ferdinanda Mastrojanija koji je, ispostavilo se, postigao pobednički pogodak za svoj tim u 82. minutu. Bio je to šok od kojeg Novara nije uspela da se oporavi. 

RENATE - VIRTUS V. (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:1
Kvota na keca bila je dobra, ali pametnije bi bilo da ste izbegli. Istina, Virtus je očajan u gostima, ali ni Renate očigledno nije toliko kvalitetan tim, čim nije uspeo da savlada Virtus koji nije bogzna koliko jak. Obe ekipe nalaze se u donjem delu tabele, kvota na keca bila je odlična, razumemo što vas je povuklo da odigrate keca, ali Frančesko Grandolfo postigao je, ispostaviće se, jedini pogodak na meču u 55. minutu.

PETROLUL - DAČIJA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:0
Duplo golo u Rumuniji! Tamošnji fudbal - pogotovo druga liga - ume da bude i te kako zanimljiv, inspirativan, šašav, smešan, često i isplativ, ali danas nije bilo sreće. Iako je Petrolul bio favorit, kvota je pritom bila solidna, nije uspeo to da opravda na terenu te je Dačija otišla kući sa bodom u džepu. Petrolul je bio u sjajnom nizu kod kuće, činilo se da će i danas slaviti, ali i Dačija u poslednje vreme uzima bodove u gostima. Utefterite to negde za sledeći put...

EFES - ŽALGIRIS (tip bezh 1, kvota 1,45) - rezultat 79:93
Posle egala u prvoj četvrtini (19:19) gosti su verovatno ključnu razliku napravili u drugom delu igre, zapravo dok je trajalo "pet žutih minuta" domaćeg sastava. Srpski internacionalac Vasilije Micić pogodio je dva penala za 28:29 na 5:11 do kraja i onda je krenula serija Litvanaca. Istina, najboljeg nema (Pengos pojačao Barselonu tokom leta), ali tu su i dalje Milaknis, Kavaliuskas, Vesterman... Do poluvremena Žalgiris je stekao 14 razlike - 46:32.  Ataman nije uspeo da probudi svoj tim tokom pauze i gosti su tokom treće deonice otišli na nenadoknadivih plus 20. U poslednju deonicu Efes je ušao sa zaostatkom 48:68

FotoShutterstock


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara