REZZIME DANA (sreda): Sa Sitijem ste se provukli, sa Juventusom ne

Vreme čitanja: 4min | sre. 20.02.19. | 23:17

Pogledajte ko vam je 20. februara doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

ŠALKE - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 2:3

Liroj Sane, momak kojeg su skupoceno prodali Sitiju pre godinu i po dana, vratio se večeras na stadion na kojem je fudbalski odrastao i surovo ranio svoj klub. Igrao se 85. minut, Siti je sa igračem manje tražio nekakvu slamku spasa, a onda dobio slobodan udarac. Prekid koji je sa oko 25 metara majstorski izveo krilni napadač Građana, bukvalno ubio pauka u ćošku Fermanovog gola i izazvao zvižduke sa tribina. Bio je to uvod u totalni pad hrabrog domaćina koji je zaokružio i Rahim Sterling pogotkom za trijumf u 90. minutu. Da se na lažemo, Građani će ih pregaziti i u revanšu kroz tri nedelje na Etihadu, jer su i večeras bili mnogo bolji, ali će navijači Šalkea do tada siguirno lepo spavati, opijeni specifičnim izdanjem ekipe Domenika Tedeska koja se dugo držala.

SEVILJA - LACIO (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Ima nešto skoro magično u tom odnosu između Sevilje i Lige Evrope. Rekorder po broju osvojenih titula u ovom takmičenju (pet) nastavio je da gazi ka novom finalu, a na tom putu izbacio je i italijanski Lacio i to bez primljenog gola u 180 minuta. Večeras je na Ramon Sančez Pishuanu bilo 2:0 za ekipu trenera Pabla Marčina, rutinski, bez mnogo zamaranja, u meču koji je obeležio engleski arbitar Entoni Tejlor.

AL AHLI KAIRO - EL DAKLEH (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:1

Previše je puta kiksnuo Al Ahli ove sezone, ali danas - nije! Velikan iz Kaira nastavio je u pobedničkom ritmu, upisavši novi prvenstveni trijumf u nizu Dva gola suficita u prvom poluvremenu bila su dovoljan kapital za miran nastavak meča u kojem su gosti uspeli samo da smanje zaostatak na 2:1.

RENDŽERS - KILMARNOK (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 5:0

Prvi meč bio je opomena. Drugi dokazivanje moći. Rendžers je stigao do četvrtfinala FA kupa Škotske, pošto je petardom ispratio Kilmarnok kući. Umnogome mu je pomogao gostujući fudbaler Bahman, koji je zaradio crveni karton već u 25. minutu i na taj način otvorio put Policajcima do trijumfa.

VITOŠA - LEVSKI (tip 2, kvota 1,45) - rezultat  0:2

Dvadeset minuta bilo je potrebno Levskom da dođe do tri boda i izađe iz krize. Vitoša je bila lak plen, a heroji trijumfa ekipe iz glavnog grada Bugarske bili su Paulinjo i najbolji strelac lige Kostov.

PSŽ - MONPELJE (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 5:1

Nije bilo prijatno kada je u 31. minutu Monpelje došao do izjednačenja. Međutim, upalili su motore Sveci i drugi put ove sezone nemilosrdno zgazili rivala. Kurzava, Di Marija, Nkuku i Mbape pogađali su mrežu protivnika, Škuletić im se pridružio i pogodio svoju, dok je Mole na drugoj strani bio strelac pomenutog pogotka za goste.

PRECRTANO:

BORDO - GENGAN (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:0

Vukašin Jovanović je zabeležio večeras još jedan nastup u dresu Bordoa koji je razočaravajuće remizirao na svom terenu sa Genganom. Ipak, priča ove utakmice sigurno je promašaj prvotimca gostujućeg tima Nolana Rua, a snimak ovog promašaja iz 52. minuta susreta pregledavaće se i pamtiti sigurno još nekoliko nedelja i meseci. Iskusnom francuskom napadaču lopta se savršeno odbila pred nogu, a on ju je umesto u mrežu - lansirao nebu pod oblake sa samo nekoliko metara.

ATLETIKO MADRID - JUVENTUS (tip 2, kvota 2,75) - rezultat 2:0

Gazili, gazili i na kraju ih - zgazil. Činilo se da će se izmigoljiti Juventus, preživeti gostovanje u Madridu, a da ni sam ne zna kako. Prvak Italije i jedan od najvećih izazivača Realu u nameri da se popne na krov Evrope spasao se težeg poraza koji je prema svemu viđenom morao da bude ubedljiviji, jer na Vanda Metrpolitanu nije pokazao ama baš ništa čime bi opravdao status pretendenta na pehar Lige šampiona. Štaviše, Stara dama može da peva, jer je čudom izvukla "samo" poraz od dva gola, iako je bez preterivanja već u glavnom gradu Španije mogla da bude sahranjena njena nada da će uzeti "ušati pehar".

LOKOMOTIVA PL. - SEPTEMVRI (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:2

Kako je krenulo, tako se i završilo. Loše. Posle ohrabrujućeg remija sa Levskim, Lokomotiva nije uspela da savlada daleko slabijeg rivala. Naprotiv, poražena je od Septemvrija, čime su nade o učešću u plej-of grupi praktično ugašene.

DERBI - MILVOL (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:1

Lampardov Derbi tone sve dublje. Ovo je treći od poslednja četiri meča koji Derbi nije dobio. I postavlja se pitanje - hoće li Ovnovi uspeti da se opet domognu jedne od četiri mesta koje vodi u baraž i tu i ostanu Ako je suditi po večerašnjoj utakmici odgovor se sam nameće - ne. Jedini šut gostiju u okvir gola ujedno je bio i gol. Dao ga je Valas u 72. minutu i od njega nije bilo oporavka.

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara