REZZIME DANA (sreda): Užasni Englezi!

Vreme čitanja: 4min | sre. 21.02.18. | 23:10

Pogledajte ko vam je 21. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

CSKA - CRVENA ZVEZDA (tip 1, kvota 1,75)- rezultat 1:0
Trenutak nepažnje u Zvezdinoj odbrani u poslednjim sekundama prvog poluvremena ispostavio se kao srećan za Armejce. Posle centaršuta sa leve strane Alanu Džagoevu nije bilo teško da sa nekoliko metara matira Milana Borjana i obraduje sve koji su igrali keca na CSKA. Imali su domaći puno sreće u drugom delu, a nestvarni promašaji Pešića i Bena sa nekoliko metara omogućili su vam da zaokružite keca. 

LEGANES - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,37)- rezultat 1:3
Iako je Leganes počeo meč iz snova i preko Bustinze poveo već u šestom minutu, LukasKazemiro su do isteka pola časa vratili stvari na svoje mesto. Real je igrao večeras bez najboljih, odmarao je i Kristijano Ronaldo, a svaku dilemu oko konačnog ishoda i dvojke otklonio je Serhio Ramos sa bele tačke u 90. minutu. Lagana dvojčica.

ISTANBUL - MANISA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0
Halil Čolak zove se fudbaler koji vam je omogućio da uzmete pare na ovom paru. Rezervista Istanbula iskoristio je najstrožu kaznu u šestom minutu nadoknade i oborio na leđa tvrde goste iz Manise koji su se umešno branili gotovo tokom celog meča.

MTK - SENJE (tip 1, kvota 1,05) - rezultat 4:0
Ma, da li se ovde kec uopšte dovodio u pitanje? Sve je bilo gotovo već u prvom poluvremenu, kada je domaćin smestio tri gola u mreži gostiju. Već tada ste mogli da dignete sve četiri uvis i uživate, posao je već bio odrađen.

ŠAHTJOR - ROMA (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 2:1
Roma je igrala tečno i konkretno, što je na kraju i rezultiralo vodećim golom fenomenalnog Džengiza Undera. Vučica je domaćinu poklonila priliku za izjednačenje. Rakicki je sjajnom dugom loptom pronašao Fakunda Fereiru, ali je prethodno loptu promašio Florenci, a Argentinac majstorijom izbacio Manolasa i rutinski matirao Alisona. Brazilac je nakon prvog primljenog gola zabeležio dve nestvarne intervencije. Prvo je skinuo zicer Marlosu, a onda i topovski udarac Tajsona, koji je žestoko opalio, gađao direktno u rašlje, ali je usledila parada za TV špice. Ipak, odlični čuvar mreže nije imao rešenje za fantastičan slobodan udarac Freda u 71. minutu. Kec je nosio odličnu kvotu, pa svaka čast svima koji su ga uhvatili. Bilo je hrabro.

PRECRTANO:

VARDAR - ŠKENDIJA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:1
Vardar i Škendija su reprizirali prošlonedeljni prvenstveni derbi i odigrali istovetnih 1:1 ovaj put u Skoplju. Domaćini su večeras jurili prednost Škendije koju je doneo Ibrahimi u 63. minutu, ali sve što su uradili bio je izjednačujući pogodak Felipea u 79. minutu. Premalo da bi vama bilo od ikakve koristi, pošto kec nije došao.

MAMELODI - F.S. STARS (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1
Ovde je sve počelo kako treba. Tau je već u petom minutu pronašao put do mreže gostiju, ali je Mtembu desetak minuta po početku drugog dela uspeo da uzvrati udarac. Ispostavilo se da je na taj način postavio konačan rezultat. Šteta, kec je bio na vidiku. 

DERBI - LIDS (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:2
Televizijski derbi koji su Englezi izabrali večeras bio je okršaj na Prajd Parku između Derbija i Lidsa koji je posle dosta borbe završen remijem - 2:2. Dva puta su gosti vodili i oba puta primali golove u nadoknadi vremena koji su Ovnovima omogućili ostanak ne poziciji broj četiri. 

VULVERHEMPTON - NORIČ (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:2
Šok večeri viđen je u Vulverhemptonu. Lider Čempionšipa vodio je do 94. minuta, a onda je Portugalac Oliveira postigao fantastičan pogodak sa gotovo 30 metara i doneo bod Noriču. Remi koji je rastužio možda samo one koji su čekali keca na ovom paru, dok je Vulvs i dalje ubedljivo prvi sa devet bodova više od Kardifa.

SEVILJA - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 2,60) - rezultat 0:0
Za klub poput Mančester Junajteda igranje na "nulu" u Sevilji bi trebalo da bude nešto što je ispod časti i renomea. Kada klub koji za dve godine plati 350.000.000 evra za kupovinu igrača dođe da se grčevito brani i opstruiše igru protiv kluba koji je četvrti ili peti u Španiji, mnogim njegovim navijačima će se želudac okrenuti. Sa setom će prošaputati ime Aleksa Fergusona. Ali sve to sa sobom nosi Žoze Murinjo i to su u klubu vrlo dobro znali kada su rešili da komandnu palicu stave u ruke portugalskog taktičara. Na kraju - 0:0 i ništa od dvojke koja nije ni bila na vidiku.

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenjekladionica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara