REZZIME DANA (subota): Lideri, šta vam bi?

Vreme čitanja: 4min | sub. 17.02.18. | 22:35

Pogledajte ko vam je 17. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

HADERSFILD - MAN. JUNAJTED (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:2

Na plećima stamenog Romelua Lukakua, Mančester Junajted je protutnjao Hadersfildom! Uprkos brojnim kritikama, Belgijanac je danas potvrdio klasu, a snagu koju poseduje demonstrirao je kod oba pogotka Crvenih đavola. Poslednjih pola sata i kusur na Kirklisu ispratili ste skrštenih ruku...

EIBAR - BARSELONA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:2

Nikome nije prijatno kada gostuje na stadionu Ipurura, pa ni velikoj Barseloni u najjačem sastavu. Lider Primere je morao dobro da se pomuči kako bi slavio na jednom od najtežih gostovanja u Španiji i sloim otpor Hrabrog Eibara. Za Barsu je, međutim, koliko i za vas, bitno da se kući vraća sa bodovima koje su joj doneli Suarez i Alba u 16, odnosno 88. minutu.

FENERBAHČE - ALANJA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:0

Pre desetak dana Fenerbahče je bio otpisan iz šampionske trke u Turskoj, a onda je prošlog vikenda oživeo pobedom na gostovanju lideru Bašakšehiru, da bi danas pobedom od 3:0 nad Alanjom skočio na prvo mesto na tabeli gde se podovno poravnao sa ljutim rivalom Galatasarajem koji, doduše, ima i utakmicu manje. Nakon 27. minuta i pogotka Đulijana Kanrinci su imali prostora da uvedu meč u mirniji tok, što je rezultiralo novim pogotkom Brazilca. Ovoga puta sa penal...

UDINEZE - ROMA (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:2

Romini navijači su dobili novog miljenika. Treći vikend zaredom, supertalentovani Džengiz Under donosi trijumf Vučici! Na identičan način. Uđe sa desnog krila na 20 metara od gola, a onda iz levice ispali projektil uz samu stativu. Taj trenutak dogodio se u 70. minutu, da bi u 90. tačku na 15. pobedu stavio Dijego Peroti.

VOLFZBURG - BAJERN (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:2

Bajernova zabava i na gostovanju u Volfzburgu. Jup Hajnkes je iskoristio ogromnu bodovnu prednost da promeša karte i izostavi iz sastava većinu standardnih prvotimaca koje je odmarao za okršaj sa Bešiktašem u Ligi šampiona, ali je i tako izmešani tim šampiona po ustaljenom principu - gubim, pa preokrenem - došao do pobede protiv Vukova.

ŠALKE - HOFENHAJM (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:1

Šalke se kockao, ali nije na kraju prokockao prednost iz prvog poluvremena. Uspavalo je vođstvo od dva gola izabranike Domenika Tedeska, Hofenhajm je uspeo da zapreti smanjivši zaostatak u 78. minutu, ali je na vašu sreću domaćin izdržao sve nalete.

MALAGA - VALENSIJA (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:2

Koliko je samo noktiju pojedeno za vreme okršaja na Rosaledi! Valensija je do pobede stigla golovima Kokelana i Pareha u 80. i 85. minutu, a lako je par mogao da bude precrtan u šestom minutu nadoknade. U kaznenom prostoru našao se i golman domaćih Himenez, lopta je nakon centaršuta upravo do njega i stigla, međutim, šut glavom završio je pored stative...

PRECRTANO:

PSV - HERENVEN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:2

PSV je do ovog kola bio u seriji od 15 pobeda na svom terenu, ali je ona, nažalost prekinuta! Jedan naizgled bezazleni detalj skupo je koštao Filipsovce i to u trenutku kada su vodili i imali tri boda u džepu. Igrao se 45. minut, na semaforu je stajalo 2:0 za domaćine koje su obezbedili Arijas i De Jong, a onda je meksikanski napadač Irving Lozano bez prevelike potrebe u duelu zakačio protivnika zbog čega mu je glavni sudija odmah pokazao put u svlačionicu. Herenven je u nastavku zaigrao mnogo bolje i do poslednjeg zvižduka uspeo da anulira deficit pogocima Šarsa i Gučanedžada.

FORTUNA DIZELDORF - GROJTER (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Nažalost, Grojter Firt je napravio veliko iznenađenje i odneo bod iz Dizeldorfa. Detelinari koji se grčevito bore za opstanak najlošiji su gosti u ligi, ali to ih nije sprečilo da se isprse i iznenade lidera. Kasno je, očigledno, stigao izjednačujući gol Usamija u 76. minutu.

ĐENOVA - INTER (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 2:0

Posle "one" serije (k)ikseva i pobede nad Bolonjom, Inter je ponovo prodao! Netargično, neubedljivo i bezidejno, Nerazuri su poklekli u Đenovi i potpuno zasluženo se vraćaju u Milano bez bodova. Autogol Ranokije u poslednjim sekundama prvog poluvremena dao je snažan vetar u leđa Đenovi koja se time nije zadovoljila. Naprotiv, nastavila je da napada, što je rezultiralo još jednim golom iza leđa Samira Handanovića. Bilo je jasno da od dvojke nema ništa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara