REZZIME DANA (subota): Proleće buja i na tiketima

Vreme čitanja: 3min | sub. 20.04.24. | 23:13

Pročitajte ko vam je doneo novac 20. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ĐIRONA - KADIZ (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 4:1

Katalonci su očekivano preslišali Kadiz koji se bori za golo preživljavanje u Primeri i svaki bod mu je krucijalan. Ali u Đironi nije imao šta da traži, jer je hit šampionata i vereovatni učesnik Lige šampiona odigrao na svim nivou.

VULVERHEMPTON - ARSENAL (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:2

Mikel Arteta je uspeo da oporavi ekipu i vrati je bar nakratko na vrh prvenstva Engleske posle sigurnog trijumfa od 2:0 (1:0) na gostovanju Vulverhemptonu, ali se i pored toga malo šta pita jer utakmice manje imaju Mančester Siti i Liverpul.

Opširnije OVDE

HAJDENHAJM - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:2

Zahvaljujući raspletu evropskih četvrtfinalnih duela tokom protekle nedelje i činjenici da će Nemačka iduće sezone 99 odsto imati pet mesta u Ligi šampiona, slavlje RB Lajpciga u Hajdenhajmu znači i overu plasmana u Ligu šampiona.

Opširnije OVDE

LANS - KLERMON (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Jedan gol je rešio ovaj susret, i to je delo sa bele tačke Florijana Sotoke iz trećeg minuta susreta u Lansu. Mnogo muke zadao je praktično već drugoligaš klubu koji se bori za poslednje mesto na tabeli Lige 1 koje vodi u Evropu, šesto.

BRAGA - VIZELA (tip 1, kvota 1,22) - rezultat

Preokret domaćina koji se bori za evropsku vizu protiv kluba koji je praktično već drugoligaš, pošto sedi na dnu tabele Primeire. Braga je morala do pobede i tri boda na svom travnjaku preko preokreta. Veoma teška i samim tim sltka pobeda i prolay jednog od najigranijih tipova dana u Mozzartu.

LESTER - VBA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Lester se tako vratio na prvo mesto na tabeli Čempionšipa, mada Ipsvič tek treba da odigra svoj meč sa prilično nezainteresovanim Koventrijem koga samo teorija može da odvede u baraž za promociju. 

Opširnije OVDE

UNION B. - BAJERN (tip 2, kvota 1,67) - rezultat 1:5

Rasterećen nakon definitivno izgubljene domaće titule i posebno usled plasmana u polufinale Lige šampiona, Bajern Minhen je napokon odigrao onako kako se od njega očekivalo da igra od starta sezone - 'bajernovski'.

Opširnije OVDE

MAN. SITI - ČELSI (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Može Čelsi i te kako da žali za propuštenim šansama, ali pre svega za tim što su se silni milioni trošili na poluigrače ili, da budemo politički korektni, fudbalere nedostojne dresa nekadašnjeg dvostrukog šampiona Evrope, jer je danas ta razlika u kvalitetu ili ipak klasi rešila derbi koji je to sve manje u svojoj biti. 

Opširnije OVDE

SPARTA P. - BANJIK (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 4:3

Pomalo dosadan susret u prvom delu, osim lepog gola našeg Birmančevića, u nastavku se pretvorio u pravog fudbalskog monstruma, a poslednjih 10-ak minuta vladala je prava drama u Zlatnom Pragu. Ipak, tip je prošao, što je najvažnije.

PRECRTANO

KELN - DARMŠTAT (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:2

Tamo gde po renomeu svakako ne pripadaju, već su Hamburger, Šalke, Nirnberg, Herta, Kajzerslautern, pa istočnonemački višestruki šampion Magdeburg, osvajač evropskog trofeja sredinom osamdesetih. A sada će im se, po svoj prilici, pridružiti i Keln.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara