REZZIME DANA (subota): Šta uradiše Stouk, Dortmund, Leverkuzen...

Vreme čitanja: 3min | sub. 05.05.18. | 22:54

Pogledajte ko vam je 5. maja doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

FROZINONE - KARPI (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0

Blizu je Serija A! Posle neverovatnog preokreta u Breši, Frozinone je savladao i Karpi. Trenutak odluke na Benito Stirpeu dogodio se u petom minutu, kada je Dionisi materijalizovao asistenciju Paganinija. Lagano štikliran kec, mada to rezultat ne pokazuje...

RENDŽERS - KILMARNOK (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Istanjio je živce Rendžers navijačima i kladiocima, ispunio glavni cilj. Tek u 85. minutu Policajci su stigli do pobede nad slabašnim Kilmarnokom, a upravo je taj udarac oporavljenog Dejvida Bejtsa bio jedini u okvir gola gostiju. Jasno vam je uz koliko ste sreće zaokružili "tananih" 1,35...

SPARTAK - ROSTOV (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Titula jeste izgubljena, ali Liga šampiona nije. Spartak je opravdao ulogu favorita protiv Rostova, mada mu je za tri boda trebalo baš puno vremena. Gosti su doputovali u Moskvu da se brane, parkirali su autobus ispred gola, ali na vašu sreću poklekli u 79. minutu. Strelac je bio Melgareho, da bi Kvinsi Promes nedugo zatim stavio tačku na ovaj meč.

RB LAJPCIG - VOLFZBURG (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:1

Teorija je i dalje uz Lajpcig. Bikovi su posle četiri uzastopna kiksa konačno pobedili i nadaće se u trijumf Dortmunda u posednjem kolu i poraz Leverkuzena. Heroji današnjeg trijumfa bili su Lukman (dva gola), Verner (gol i asistencija) i Augustin (dve asistencije).

JUVENTUS - BOLONJA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:1

Iz dvojke u keca - Juventus je korak bliže odbrani Skudeta! Posle sumnjivog penala zu 30. minutu Bolonja je primorala Staru damu da ubaci u petu brzinu, što je ona i učinila i u drugom poluvremenu zasluženo došla do preokreta i 29. trijumfa u Seriji A. 

PRECRTANO:

DORTMUND - MAJNC (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:2

Stravična glupost Dortmunda! Milioneri su toliko sebi zakomplikovali život porazom od Majnca, da bi na kraju lako mogli da ostanu bez Lige šampiona. Šta reći?! Ako vam u goste dolazi Majnc, najgori gost u Bundesligi, onda zaista tri boda koja bi značila overu LŠ ne bi smela da dođu u pitanje, međutim... Dva brza gola gostiju šokirala su Vestfalen, a od tog šoka nije uspeo da ih povrati ni Maks Filip, koji će smanjiti na 1:2 već u 16. minutu. 

VBA - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:0

I drugi najigraniji par dana je precrtan! Vest Brom je živ, nije umro! Totenhem je imao više od igre, nestvarnih 74 odsto vremena loptu u svojim nogama, ali su svih 18 šuteva (pet u okvir gola) bili jalovi. Za razliku od Vest Bromovog jednog, i to u drugom minutu nadoknade koji je bio koban po Pevce.

STOUK - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 1:2

Premijerligaški fudbal se neće naredne sezone igrati na Britanija stadionu. Stouk je ispao iz Premijer lige posle 10 godina! Nekada neosvojiva tvrđava iz vremena Tonija Pjulisa je pala posle deceniju. A poslednju nadu na Britaniji ubio je Kristal Palas koji je posle preokreta savladao Poterse sa 2:1. Odbrana je, kao i u većinii slučajeva ove sezone, bila katastrofalna, što su gosti iskoristili kako bi i matematički zadržali prvoligaški status.

SELTA - LA KORUNJA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:1

Posle četiri vezane pobede u međusobnim duelima, Selta nije uspela da savlada La Korunju. Da stvar bude još gora, gosti su do izjednačenja i nebitnog boda, s obzirom da su ispali, došli u nadoknadi vremena, kada je Perz iz gotovo mrtvog ugla matirao Alvareza.

VERDER - LEVERKUZEN (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:0

Izgleda je onih 2:6 u polufinalu kupa protiv Bajerna poremetilo Leverkuzen. Aspirindžije su posle toga deklasirane u Dortmundu, zatim su poražene i od Štutgarta kod kuće, da bi im Verder danas odoleo i tako im zadao glavobvolju uoči poslednje runde. Iako se očekivao zanimljiv duel u Bremenu, ovo je bio jedan od najlošijih u Bundesligi ove sezone. 

Foto: Action Images


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara