Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Crno - beli skidoše turski urok

Vreme čitanja: 3min | pet. 09.08.19. | 07:57

Pogledajte ko vam je 8. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Mi smo u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA bili dosta dobri, a evo kako ste vi tipovali...

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO:

MALME - ZRINJSKI (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 3:0

Malme je bio siguran i ubedljiv protiv Zrinjskog. Šveđani su na vreme otvorili odbranu rivala, poveli preko Brengtsona u 36. minutu, a onda čekali pravi trenutak u nastavku da reše meč. Golovi Kristijansena i Rijeksa praktično su rešili pitanje prolaska domaćem timu u narednu fazu.

HAVESUND - PSV (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:1

PSV se donekle oporavio od šokantne eliminacije od Bazela u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto je večeras savladao Haugesund u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrop Velikan iz Ajndhovena nije blistao ni ove večeri, ali je iskoristio jednu lošu reakciju odbrane domaćeg tima i igranje rukom Berkvista u svom kaznenog protstoru.

Detaljan izveštaj sa meča pogledajte OVDE!

FAJENORD - DINAMO T. (tip 1, kvota 1.40) - rezultat 4:0

Rezultat jeste ubedljiv, ali je otpor gostiju iz Tbilisija srušen između 81. i 87. minuta, kada se tri puta tresla mreža gostiju. Fajenord je poveo golom Sinstere u 42. minutu, a onda je čekao i dočekao trenutak da reši meč.

MOLDE - ARIS (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:0

Tamo gde je Čukarički uspeo da odigra 0:0 i probudi nadu da može da napravi veliko iznenađenje i eliminiše Milde iz Lige Evrope, Aris nije imao nikakve šanse. To znači da je Partizan mnogo bliži putu u Norveršku nego u Grčku u narednoj rundi. Naravno, sve pod uslovom da prethodno izbaci tursku Malatiju, što je prilično izvesno nakon večerašnjeg meča u Humskoj.

Detaljan izveštaj sa meča pogledajte OVDE!

PARTIZAN - MALATIJA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 3:1

Savo Milošević je duel sa Malatijom najavio kao utakmicu dosadašnjeg toka sezone. Posle meča sa Turcima opšta ocena je da će ona biti mnogo uspešnija no što su se i najveći optimisti među Partizanovim navijačima nadali, samo ako crno-beli nastave da guraju ideju koja im je u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope donela 3:1 i igru još uverljiviju od rezultata za miran san pred revanš u Turskoj.

Detaljan izveštaj sa meča pogledajte OVDE! 

RIJEKA - ABERDIN (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Rijeka je odigrala pametno, nije jurila već je čekala svoj trenutak da stigne do važnih golova. Čolak je sa bele tačke u 62. minutu slomio otpor rivala, a onda je Robert Murić u samom finišu doneo ogroman kapital ekipi Igora Bišćana pred revanš u Škotskoj.

VADUC - AJNTRAHT (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:5

Filip Kostić i Mijat Gaćinović predvodili su Ajntraht u ubedljivom slavlju protiv Vaduca. Kostić je razornim projektilom sa 30 metara udaljenosti načeo mrežu ekipe iz Lihtenštajna u 11. minutu, a nošen tim raspoloženjem duplirao je prednost svog tima u 16 minuta kasnije. Tačku na ubedljivo slavlje prošlogodišnjeg polufinaliste Lige Evrope stavio je Gaćinović u 63. minutu, nakon dodavanja Da Koste.

TORINO - SOLIGORSK (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 5:0

Torino nemilosrdno gazi ka grupnoj fazi Lige Evrope. Ekipa Valtera Macarija raznela je Šahtjor iz Soligorska na svom Olimpiku. Dvostruki strelac na meču bio je Beloti, a pogađali su i Ico, De Silvestri i Bonifaci.

PRECRTANO:

MAKABI T.A - SUDUVA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:2

Suduva, koju je Crvena zvezda izbacila u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona napravila je ogroman korak ka plasmanu u plej-of Lige Evrope. Letonci su golovima Kerle i Jankauskasa imali prolaz u narednu fazu kvalifikacija u džepu, ali je Ofedu vratio kakvu-takvu nadu Izraelcima pred revanš.

LEGIJA - ATROMITOS (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:0

Legija je razočarala večeras, ali se mora priznati da njeni igrači nisu ni imali sreće. Domaćin je 28 puta šutirao ka golu protivnika, od toga je 14 udaraca išlo direktno u gol protivnika, ali je golman Međeri prosto začarao svoju mrežu. Atromitis je ostvario veliki rezultat, ali je pitanje da li je favorit u revanšu.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara