Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak):Kad Čuka proradi

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.07.19. | 08:03

Pročitajte ko vam je 11. jula doneo novac, a ko prodao tipove

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

MAKABI H. - MURA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0
Mučio se predstavnik Izraela. Nije vam sigurno bilo prijatno kada je Mura izdržala 45 minuta. Ipak, Makabi je u nastavku dodao gas i na kraju došao do trijumfa od 2:0. Na kraju rutinski pogođena kvota 1,40.

 DEBRECIN - KUKEŠ (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 3:0
I ovaj meč je odigran po sličnom principu. Morao je domaćin da prođe kroz blagi pakao pre nego što osigura pobedu. Izdržao je Kukeš prvo poluvreme. Više od toga nije mogao. Garba je probio bedem Albanaca, potom se razigrao Varga. Laka pobeda. 

ČUKARČKI - BANANTS (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 3:0
Rezultat pozitivan, igra još bolja. Podmlađena ekipa Čukaričkog demonstrirala je na startu evropskih kvalifikacija da će i u narednoj sezoni igrati bitnu ulogu na srpskoj sceni, pošto  ekipa Aleksandra Veselinovića ume da igra ne samo dobar, već i oku prijemčiv fudbal. Možda neće biti dovoljno za neki veći uspeh u Evropi, ali za početak više nego solidnih 3:0 protiv istina ne baš posebno kvalitetnog Banantsa, koji bi ipak morao da zahvali Fortuni što iz Beograda nije ispraćen sa bar još dva ili tri komada u mrežu s obzirom na to da se Čuka pošteno ispromašivala na Banovom brdu.

Detaljan izveštaj sa meča pogledajte OVDE!

SOLIGORSK - HIBERNIJANS (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:0
Jedan, ali baš mnogo vredan. I za Soligarsk i za vas. I opet ste morali da prođete kroz pakao, jer su Maltežani izdražali prvo poluvreme. Slomljeni su pogotkom Gromika u 68. minutu. Dovoljno za vašu radost. 

ABERDIN - ROPS (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:1
Škoti su večeras imali mnogo uspeha. Aberidn je odigrao više nego pristojno za ovo doba godine. Po jedan gol u prvom poluvremenu bilo je dovoljno da vas Škoti obraduju. Još jedan meč koji je podebljao vaš učinak. 

BRONDBI - INTER TURKU (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 4:1
Brondbi je veteran ovog dela kvalifikacija. Imaju veliko iskustvo što su na svojoj koži najbolje osetili igrači Intera iz Turkua. Sve što su Finci uspeli da urade jeste da izdrže poluvreme. U nastavku smo videli kanonadu Brondbija. 

MOLDE - REJKJAVIK (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 7:1
Ukoliko eliminiše Banants Čukarički će imati jako težak zadatak u narednom kolu protiv Moldea. Predstavnik Norveške je demonstrirao klasu (7:1) u sudaru sa Rejkjavikom i overio kartu za drugo kolo. Sigurni smo da će stručni štab Čukaričkog – ukoliko dođe do tog dvomeča – posebnu pažnju da obrati na nigerskoj napadača Džejmsa. Pomenuti momak je postigao tri gola za 31 minut. Već na poluvremenu je bilo 4:0, pa je nastavak prošao u otaljavanju posla.

PRECRTANO

OLIMPIJA - RIGAS (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:3
Neverovatan meč u Ljubljani. Olimpija je baš prosula mleko. Rigas je poveo početkom drugog poluvremena. Međutim, sigurni smo da ste poskočili u 81. minutu posle preokreta. Sve je navelo na još jedan teško ozvojevani fiks. Ali. Letonci su odigrali kao u transu finiš. Izjednačili su u 88. minutu, potom su u sudijskoj nadoknadi stigli do trijumfa. 

BRAN - ŠAMROK (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:2
Šamrok zna da napravi iznenađenje u Evropi. Znaju navijači Partizana to, a večeras su se u tu činjenici uerili i fanovi norveškog Brana. Domaćinu nije vredelo ni vođstvo na poluvremenu. Jer je Lopez šokirao kladioce, ali i norvešku javnost pogotkom u četvrtom minutu sudijske nadokande. 

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara