Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Kad zafali meraka

Vreme čitanja: 4min | pet. 19.07.19. | 08:28

Pogledajte ko vam je 18. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

KAJRAT – ŠIROKI BRIJEG (tip 1, kvota 1,50), rezultat 2:1

Nije ovo bila utakmica za one sa slabijim srcem, ali avanturiste koji vole uzbuđenje ovako je najslađe. Sva tri gola na meču u Kazahstanu su naime pala u bukvalno poslednjim sekundama meča. I prvi je u 90. minutu postigao Široki Brijeg. A onda Kajrat uzvraća u drugom, pa i trećem minutu sudijske nadoknade i razvlači vam osmeh od uva do uva.

SPARTAK TRNAVA – RADNIK BIJELJINA (tip 1, kvota 1,55), rezultat 2:0

Junačkih 2:0 u Banjaluci u prvom meču, bilo bi previše da je Radnik tako dobro odigrao i u Slovačkoj.  Aleks Sobčikveć u desetom minutu, tek da potvrdi da se Spartak nije pomirio sa ispadanjem, a onda u 87. i Kristijan Mihalek što je gol koji baš i nije morao da se desi, jer bi tiketi prošli i bez njega, a ovako je tim iz Bijeljine odveo u produžetke.

HAPOEL BER ŠEVA – LAČI (tip 1, kvota 1,22), rezultat 1:0

Moramo da kažemo da smo očekivali malo više od Hapoela. Hajde nekako i tih 1:1 u Albaniji, jasno nam je da danas svi igraju fudbal, ali očekivali smo malo više energije pred domaćom publikom. Međutim, samo jedan gol u mreži gostiju, postigao je u 69. minutu Naor Sabag. Hvala mu, ali nismo sigurni da ćemo ubuduće gurati Ber Ševu na tikete.

LEVSKI - RUŽOMBEROK (tip 1, kvota 1,65), rezultat 2:0

Ovde nije bilo nikakve dileme. Levski je svoje obavio prema planu. U 33. minutu je Davide Marijani načeo goste iz Slovačke i mada vam Bugari nisu baš dozvolili miran ostatak meča u nadoknadi je Deni Alar podvukao pobedu Levskog.

CS UNIVERZITATEA – SEBAIL (tip 1, kvota 1,27), rezultat 3:2

Ako su vas Bugari nasekirali, šta tek reći za druge istočne komšije? Delovalo je da će ovo biti rutinska pobede Univerzitatee, poveli su Rumuni sa 2:0 da bi onda u razmaku od samo dva minuta primili dva gola i naterali vas verovatno da počnete sa glasnim psovkama. Samo da bi Karlos Fortes golom u 90. minutu zaslužio da, ako se ikada nađete u Krajovi, kupite dres sa njegovim imenom.

ZRINJSKI – AKADEMIJA PANDEV (tip 1, kvota 1,57), rezultat 3:0

Nije večeras bilo po onoj staroj “da komšiji crkne krava“, pošto ste redom tipovali baš na njih. I Zrinjski se odužio na poverenju. Staniša Mandić je prvim golom na meču utabao put ka pobedi od 3:0. Jeste da ste morali da čekate do tog 50. minuta da se utakmica otvori, ali vredelo je.

VADUC – BREJDABLIK (tip 1, kvota 1,65), rezultat 2:1

Nije baš čest slučaj da sebi možete da dozvolite luksuz da se na međunarodnoj sceni opkladite na tim iz Lihtenštajna, ali za to i služe uvodne faze evropskih kvalifikacija. Vaduc se zahvalio golovima Mohameda Kulibalija i Dominika Švicera u 57, pa 79. minutu. Ovaj utešni gol za Brejdablik ništa nije mogao da promeni.

PRECRTANO

DINAMO MINSK – LIEPAJA (tip 1, kvota 1,40), rezultat 1:2

Nikako ovo ne možemo da objasnimo. Osim podsetnikom za sledeće leto: zaobići Dinamo u širokom ruku! U prvom meču sa Liepajom stigli su do remija golom u 88. minutu, a ni u Minsku nisu odigrali ništa bolje. Već u 10 minutu Litvanci stižu do prvog gola, u 71. Dodo postiže i drugi i tu je već bio kraj za Dinamo, koji je do kraja meča uspeo samo da ublaži porazu. A jedan od najigranijih tipova dana.

RADNIČKI NIŠ – FLORA (tip 1, kvota 1,35), rezultat 2:2

Ne samo da nas je viceprvak Srbije razočarao ispadanjem već u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, što se nije desilo još otkako je Kajrat eliminisao Crvenu zvezdu 2015. godine, no nije uspeo ni da vas obraduje dobitnim tiketima. Dva puta su Nišlije imale gol prednosti, ali ovaj tim jednostavno nije sklepan za Evropu.

Kompletan izveštaj sa utakmice, pogledajte OVDE!

TOBOL – ŽENES EŠ (tip 1, kvota 1,45), rezultat 1:1

Još jedan meč u kojem su vam Kazahstanci igrali po živcima s tim da ovde nije bilo “hepi-enda“. Tobol je poveo autogolom u 22. minutu i činilo se da se sve odvija u željenom pravcu, ali su gosti iz Luksemburga u 59. sa penala stigli do izjednačenja, koji im je bio dovoljan za plasman u drugo kolo kvalifikacija. Nisu više klubovi iz Luksemburga mačji kašalj.

FOTO: МN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara