Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Spasiba Baćuške

Vreme čitanja: 4min | pon. 25.03.19. | 07:17

Pogledajte ko vam je 24. marta doneo novac, a ko prodao...

 

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

KAZAHSTAN - RUSIJA (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 0:4

Kazahstan nije uspeo da priredi drugo iznenađanje u samo tri dana. Škotsku su pobedili sa 3:0, ali ih je zato Rusija spustila na zemlju, istamburala s 4:0 i upisala premijernu pobedu u kvalifikacijama za EURO, a posle poraza od Belgije na startu. Blistao je ponovo Denis Čerišev koji je postigao dva gola u prvom poluvremenu.

S. IRSKA - BELORUSIJA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Domaćin se ozbiljno pomučio sa Belorusima, iako je delovalo da će nakon vodećeg gola Evansa na isteku pola sata igre sve ići kako treba po sastav Majkla O'Nila. Ipak, samo tri minuta kasnije izjednačio je Igor Stasevič i od tada su krenule porođajne muke domaćeg tima. Ipak, odlučujući pogodak postigao je Džoš Meginis u 87. minutu.

KIPAR - BELGIJA (tip 2, kvota 1,18) - rezultat 0:2

Belgija je idealno otvorila kvalifikacije za EURO. Posle pobede nad Rusijom u prvom kolu, večeras je lako preskočila gostovanje na Kipru. Pre nekoliko dana protiv Rusije, Azar je postigao dva gola, a Batšuaji upisao asistenciju. Večeras je napadač Kristal Palasa dao jedan i asistirao kod drugog koji je postigao as Čelsija.

Pogledajte i detaljan izveštaj sa ovog meča

Pogledajte i detaljan izveštaj sa ovog meča

POLJSKA - LETONIJA (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 2:0

Poljska reprezentacija je imala velikih problema poslednjih nekoliko dana, pošto su čak osmorica igrača tokom boravka u Beču zaradila virus, pa je mnogo zvezda bilo upitnikom za večerašnji meč sa Letonijom, koja ipak nije uspela da odoli u Varšavi, iako je bila vrlo blizu. Otpor upornog protivnika uspeo je da slomi Robert Levandovski udarcem glavom u 76. minutu, dok je svaku dilemu u 84. razrešio Kamil Glik.

Pogledajte i detaljan izveštaj sa ovog meča

PRECRTANO:

MAĐARSKA - HRVATSKA (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 2:1

Azerbejdžan je ogolio sve probleme Hrvata, a Mađarska ih danas potpuno iskrotistila za jedan od najslađih skalpova u poslednje vreme. Aktuelni vicešampion sveta, koji je definitivno u krizi, pao je u Budimpešti u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (2:1), a dželat Kockastih bio je defanzivni vezista Mate Patkaji, koji se sjajno snašao u 76. minutu posle kornera i obradovao domaću publiku.

Pogledajte i detaljan izveštaj sa ovog meča

SLOVENIJA - MAKEDONIJA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:1

Više nego zadovoljni startom u kvalifikacijama mogu da budu Makedonci, koji su nakon slavlja nad Letonijom u prvom kolu večeras osvojili vredan bod na Stožicama u Ljubljani, pa se posle dva kola nalaze na deobi drugog mesta na tabeli (1:1). Domaćin je bio bolji protivnik na terenu, poveo je golom Mihe Zajca u 34. minutu, ali je tu bolju partiju domaćina na startu nastavka utakmice u korenu isekao Enis Bardi.

HOLANDIJA - NEMAČKA (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 2:3

Nemačka je slavila u Amsterdamu. Uporna, borbena, ona koja ne staje dokle god se igra i koja je večeras konačno nagrađena posle nekoliko meseci bauljanja u kojima su je mnogi otpisali kao ozbiljan tim i reprezentaciju. Ipak, zahvaljujući levom beku Niku Šulcu vratili su se kući s bodovima na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pogledajte i detaljan izveštaj sa ovog meča

IZRAEL - AUSTRIJA (tip 2, kvota 2,40) - rezulta 4:2

Propustili su Mundijal nakon razočaravajućih kvalifikacija, a kako stvari stoje mogli bi i predstojeće Evropsko prvenstvo. Selekcija Austrije pretrpela je i drugi poraz na startu kvalifikacionog ciklusa, ovoga puta izuzetno ubedljiv od Izraeala. Apsolutni heroj domaće publike bio je fantastični Eran Zahavi, koji je neverovatnu golgetersku formu u poslednjih nekoliko meseci večeras krunisao sjajnim het-trikom.

KADIZ - KORDOBA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Kadiz je morao da se zadovolji osvajanjem samo jednog boda protiv slabašne Kordobe, a loša forma u poslednje vreme mogla bi da ga košta skorog ispadanja iz zone plej-ofa za promociju u Primeru. Domaćinu nije pomogao ni autogol Kvintaile iz 59. minuta, pošto je Pjovakari sedam minuta kasnije postavio konačan rezultat.

GRANADA - LAS PALMAS (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Granada je razočarala večeras, pošto ne da nije bila blizu pobede, nego je u poslednjim trenucima utakmice izvukla bod zahvaljujući golu defanzivca Kvinija u 90. minutu. Las Palmas, za koji je vrlo dobro od starta meča igrao Slavoljub Srnić, poveo je golom Timora u 72. minutu, ali je u poslednjim trenucima utakmice ostao bez dva dragocena boda.

FotoReuters


tagovi

rezime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara