Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Salcburg je uvek fiks, zbog Intera ste cepali tikete

Vreme čitanja: 4min | sub. 27.07.19. | 07:59

Pročitajte ko vas je prodao, a ko vam je doneo novac 26.jula

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

ŠTUTGART - HANOVER (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1
Misija pod nazivom "povarak u Bundesligu" je zvanično počela. Štutgart je na svojoj Mercedes Benz Areni pokazao da je i u stanju da uspe u tome, pošto je jednom od derbija premijernog kola u Cvajti nadigrao Hanover i došao do tri dragocena boda. Izuzetno važna kada je sticanje samopouzdanja na startu sezone u pitanju - 2:1 (2:1). Kec upisan, kao i dobitak.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

DINAMO MOSKVA - URAL (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0
Remi, poraz i konačno pobeda. Tri kola su domaći navijači morali da čekaju da bi po prvi put proslavili tri boda ove sezone. Dinamo iz Moskve danas nije imao apsolutno nikakvih problema da dođe do pobede protiv Urala, koji je pre ovog kola iznenađujuće bio vodeći na tabeli nakon uvodna dva kola, 2:0. Vi ste tako mogli lagano da proslavite dobitak, bez ikakvog stresa.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

GENK - KORTRAJK (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1
Nije krenulo kako treba, ali se na kraju završilo dobro, na veliko zadovoljstvo navijača na „Luminus Areni“ u Genku, ali i vaše. Loše je delovao Genk u napadu tokom prvog poluvremena, a da stvar bude gora, kažnjen je primljenim golom. Ipak situacija se popravila u drugom poluvremenu, sve je delovalo mnogo tačnije i preciznije i to je na kraju rezultovalo preokretom, kojim je Kortrajk oboren na zemlju, 2:1 (0:1). Kec je zaokružen.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

RAPID BEČ - SALCBURG (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 0:2
Za Salcburg problema nema. Jednostavno, ovoj ekipi već sedam dobrih godina nema ko dostojno da parira u Austriji, a kako stvari stoje, slična priča biće viđena i u predstojećoj godini. Rapid je danas poražen gotovo rutinski, golovima u oba poluvremena, 0:2. Japanci su bili kobni po tim iz glavnog grada Austrije, pa baš njima treba da zahvalite zbog zaokružene dvojke.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

KSMS JAŠI - KLINČENI (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0
Za početak popodneva, pogodak. Gađali ste pobedu domaćina na ovom susretu, a ona je došla zahvaljujući golovima u drugom delu igre. Dva minuta nakon pauze, Horsija je postigao prvi gol za ekipu Jašija, a pobeda je potvrđena pogotkom "sa kreča" u 78. minutu. Strelac je bio Balan, a vi ste mogli bez problema da zaokružite keca.

LEH POZNANJ - VISLA PLOCK (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 4:0
Ubedljiva i laka pobeda Leha iz Poznanja ovog petka na domaćem terenu. Krenuli su jako, a završili još jače, iako su kraj utakmice dočekali sa desetoricom na terenu. Jevtić je u 13. minutu utakmice doveo Leh u prednost, a taj rezultat bio je na snazi sve do 71. minuta kada je Gitkjer duplirao prednost. Nekih 15 minuta kasnije isključen je Crnomarković, ali ni to nije poremetilo domaće fudbalere koji su još dva puta u nadoknadi zatresli mrežu Visle Plock. Jožvijak u 91. minutu i Gitkjer u 93. minutu doneli su vam veliku radost i prolaz ovog para.

PRECRTANO

BANJIK - TEPLICE (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:1
Izgleda da Banjiku iz Ostrave na startu nove sezone više odgovara kada igra pred gostujućom publikom. Nakon uvodnog poraza od Libereca na domaćem terenu, usledio je trijumf protiv Karvine „na putu“, a danas je ponovo viđen neuspeh u Ostravi. Teplice su došle do vredne pobede na strani, a ujedno i četvrtog boda u sezoni, 0:1. Vi ste tikete posle ovog susreta samo mogli da zgužvate.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

GENGAN - GRENOBL (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 3:3
Dva puta je kec bio na dohvat ruke, ali Gengan nije uspeo da do kraja potvrdi pobedu, te je Grenobl otišao kući sa jako vrednim bodom. Melo Ngbakoto su u prvom poluvremenu doveli domaće do prednosti u 2:0, ali ona je poništena u nastavku u razmaku od samo sedam minuta pogocima Pikela Đitea do 58. minuta. Domaćini su ponovo došli u prednost preko Pelea, ali je Đite izjednačio samo tri minuta kasnije i to je bio i konačan rezultat. Kuriozitet je da je Grenobl imao samo pet šuteva ka golu, od toga tri u okvir, ali eto sva tri puta je bio precizan. Gengan se ispromašivao, pošto je gol pokušao da postigne u 20 navrata. Šteta, precrtan par.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

RID - AUSTRIJA KLAGENFURT (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:3
Veliki promašaj i bolan pad. Priželjkivali ste pobedu Rida na otvaranju prvenstva u Austriji 2, ali do nje nije došlo. Naprotiv, viđena je dvojka i to prilično ubedljiva. Austrija Klagenfurt je po povratku sa velikog odmora u roku od dva minuta rešila pitanje pobednika golovima Markuca u 56. i 58. minutu, a sudbinu je potvrdio Pecirep samo pet minuta kasnije. Domaći su došli do počasnog gola preko Takugnadija, ali tek u nadoknadi. Bolan pad.

INTER ZAPREŠIĆ - ISTRA 1961 (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 0:2
Gol, crveni karton, pa ponovo gol. I to u sam smiraj meča, ali na vašu nesreću na suprotnoj strani terena. Inter Zaprešić je tokom čitavog meča bio u podređenom položaju, a Istra je napadala i pred kraj došla do dva pogotka. Mrežu je zatresao Ćuze u 83. minutu, nakon čega je usledilo pomenuto isključenje Galilee, ali je Ćuze u nadoknadi ponovo obradovao goste novim golom i postavio konačnih 0:2. Tiketi su tako precrtani.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara