Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Realovu izdaju leči tobdžijska dvojka

Vreme čitanja: 4min | uto. 16.04.19. | 08:14

Pogledajte ko vam je 15. aprila doneo novac, a ko vas prodao tipove

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

SOLIGORSK - SLUCK (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:0
Uspeo je lider iz Soligorska da održi storpocentni učinak posle tri kola na startu beloruskog šampionata, ali daleko od toga da je oduševio svojom igrom. Ipak, pobedi se u zube ne gleda, a za ovu danas protiv Slucka pobrinuo se albanac Elis Bakaj koji je pogodio mrežu gostiju u 42. minutu. Jedan, ali vredan, bitno je da je kec zaokružen.

ERGRITE - FREJ (tip1, kvota 1,45) - rezultat 2:0
Mučio se domaćin sve do 76. minuta da probije bunker Freja, a onda je došlo isključenje gostujućeg veziste Ribeira koje su znali da iskoriste. Bernardson je otvorio goleadu u 78. a samo sčetiri minuta kasnije i asistirao Ludvigosonu za konačnih 2:0 i drugu pobedu u sezoni velikog kandidata za plasman u elitu. 

JURGORDEN - GETEBORG (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 2:1
Zanimljiv duel odigran je u Stokholmu, a domaći su poveli na vreme poečtkom drugog dela preko Ulvestada. Nije bilo lako mnogima od vas nakon što je u 83. teletekst i flešskor zatreperio sa lampicom koja pokazuje izjednačenje koje je doneo Nigren u 83. minutu, ali srećom po vas radost gostiju trajala je vrlo kratko. Napadač iz Sijera Leonea Mohamed Baju Turaj pogodio je u 88. i omogućio svima vama da zaokružite keca. 

VOTFORD - ARSENAL (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:1
Očekivala se velika borba i žešći otpor Votforda, ali je glupost golmana Bena Fostera olakšala posao Arsenalu na zatvaranju 34. kola. Prvo je nesrećni golman domaćina oklevao da ispuca loptu, a kad mu se Pjer Emerik Obamejan približio pogodio ga je u petu za vođstvo gostiju. Potom je i kapiten Troj Dini dobio direktan crveni karton zbog udaranja rivala i to je bio znak da je dvojka zaokružena.

Opširniji izveštaj sa ovog meča pročitajte ovde

LIVORNO - BREŠA (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 0:1
Breša nezadrživo grabi ka povratku u Seriju A! Mada se na gostovanju kod Livorna dobrano preznojila dok Simone Romanjoli nije u 89. minutu pogodio za 1:0. Teži deo posla odradio je Ernesto Toregrosa koji mu je loptu servirao kao na tacni. Prvo mesto na tabeli i dalje je Brešino, u sledećem kolu na noge je dolazi Salernitana. Pamtimo. To bi morao da bude siguran kec.

DUNDALK - BOHEMIJANS (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0
Bohemijans je mesto iznad na tabeli, ali u njegovim sudarimsa Dandalkom domaći teren mnogo znači. Na četiri uzastopne pobede Dandalka nad ovim rivalom na domaćem terenu nadovezala se sada i peta. Mada je poneko možda već zgužvao tiket i pre no što je Patrik Hoban pogodio za minimalac. Učinio je to u četvrtom minutu sudijske nadoknade! Nekad je tako najslađe

PRECRTANO

HONKA - MARIJEHAMN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:3
Domaćin je otvorio utakmicu kako se samo poželeti može. Već posle deset minuta Španac Martin Gonzales doneo je prednost Honki, ali je do odlaska na poluvreme gostujući tim izjednačio preko štopera Ketinga u 39. Da će biti problema za Honku da upiše trijumf na ovom meču bilo je jasno i u 55. kada je opet Keting drugim pogotkom na meču povisio na 2:1, a sve vaše nade umrle su u 60. posle udarca veziste Bakalidena.  

ATALANTA - EMPOLI (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 0:0
Bartolomej Dragovski je stavio katanac. Atalanta je tukla kao na šuterskom treningu (32 udaraca na gol), ali za Empolijevog golmana nije imala rešenje. Na kraju s obzirom na broj prilika nestvarnih 0:0 kao rezultat koji je najviše obradovao Milan i Romu, pošto je Atalanta ostala na šestom mestu, iako je mogla i da se poravna sa Rosonerima na poziciji broj četiri.

Opširniji izveštaj sa ovog meča pročitajte ovde

LEGANES - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,62) - rezultat 1:1
Kraj je sezone, a Real se ne bori za trofeje. A Real koji se ne bori za trofeje kao da nije Real. Anemičan, nezainteresovan, skoro pa tužan. Na gostovanju kod Leganesa 1:1 zahvaljujući golu Karima Benzeme, koji je već nedeljama najbolji igrač Kraljevskog kluba, dok svi ostali izgledaju kao da bi najviše voleli da se sezona odmah završi. Sramota...

Opširniji izveštaj sa ovog meča pročitajte ovde

KELN - HAMBURG (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1
Domaćin, najefikasniji tim u Cvajti (do ovog kola dao 74 gola) poveo na vreme preko Dominika Drekslera u 26. minutu. Ipak, propustio je Keln nekoliko prilika da dotuče rivala, umorio se sredinom drugog poluvremena i stao, a gosti su to znali da iskoriste. Preko džokera Manuela Vinchajmera uspeli su da izjednače u 85. minutu i tako razočaraju veliki broj vas koji ste već videli keca u Kelnu.

Opširniji izveštaj sa ovog meča pročitajte ovde

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara