Slavlje fudbalera Borusije iz Dortmunda
Slavlje fudbalera Borusije iz Dortmunda

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Borusija obradovala, Junajted razočarao

Vreme čitanja: 4min | ned. 17.03.19. | 08:12

Pogledajte ko vam je 16. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali..

ZAOKRUŽENO

VEST HEM - HADERSFILD (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:3
Hadersfild je igrao utakmicu sezone, do 75. minuta je vodio s 3:1 protiv Vest Hema na Olimpijskom stadionu u Londonu, ali je na kraju doživeo novi poraz. Heroj Čekićara bio je fantastični Havijer Ernandez Čičarito, koji je sa dva gola u samom finišu doneo veliko slavlje domaćoj publici i zakucao protivnika za dno tabele.

REAL MADRID - SELTA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0
Kao da Zinedin Zidan nije ni odlazio iz Reala. Madriđani su na njegovom novom debiju dobili utakmicu protiv Selte, a u timu su bili svi njegovi „sinovi“, gotovo isti tim, ne računajući otišle i povređene. Isko je u 62. minutu doneo vođstvo Madriđanima, posle asistencije Karima Benzeme, pre nego što je u 77. Bejl krunisao jako dobru igru i stavio tačku na utakmicu.

BEŠIKTAŠ - GECTEPE (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0
Nije to bila igra iz snova velikana iz Istanbula. Ali, pogodak Buraka Jilmaza bio je dovoljan da se reprezentativna pauza dočeka sa osmehom na licu. Igrao se 46. minut kada je Bešiktaš odigrao odličanu polukontru. Na kraju je lopta došla do Kvarežeme, koji je idealno centrirao, a Jilmaz je trzajem glave, ispostaviće se, postavio konačan rezultat.

LEGIJA - SLASK (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0
Teže nego što se očekivalo velikan iz Varšave uspeo je da se dokopa trijumfa koji ga je zadržao u borbi za šampionsku titulu. Presudio je udarac Karlitosa Lopeza sa bele tačke u 53. minutu, a uprkos nastojanjima Slaska da izjednači Legija je uspela da odbrani prednost.

HERTA - DORTMUND (tip 2, kvota 2,05)​ - rezultat 2:3
Visila je Borusija do 92. minuta u Berlinu, napadala, nadirala, imala i prednost od igrača više i zahvaljujući Marku Rojsu stigla do važne pobede nad Hertom. Malo je falilo da Stara dama spremi lep poklon za Bajern u vidu kiksa Milionera, ali je kapiten ponovo bio brži od sudijskog zvižduka pa se Borusija dokopala vrednih bodova, a vi zaokružili finu kvotu.

PRECRTANO

HAMBURGER - DARMŠTAT (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:3
HSV je krenuo silovito, već posle 16 minuta imao dva gola viška, a šta se desilo u nastavku vrlo je neobjašnjivo. Dugo je Hamburger čuvao prednost, čak ni posle prvog gola Melema početkom drugog dela nije bilo panike, ali onda u samom finišu... Kempe osam minuta pre kraja pogađa za 2:2 lepim udarcem iz slobodnjaka, da bi Melem drugim pogotkom u sudijskoj nadoknadi potpuno šokirao blizu 55.000 ljudi Folkspark stadionu. I vas koji ste čekali keca... 

SPAL - ROMA (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 2:1
Domaćin je poveo u idealnom trenutku efektnim golom glavom Mohameda Faresa. Rimljani su od tada pa praktično do kraja utakmice jurili prednost protivnika i uspeli da je stignu samo na kratko u 53. minutu, kada je sa bele tačke pogodio Dijego Peroti. Ali, samo šest minuta kasnije glavni sudija je to učinio i u suprotnom šesnaestercu. Žuan Žesus je nesmotreno oborio Petanju, a ovaj preuzeo odgovornost i poslao neodbranjiv udarac u mrežu Robina Olsena.

TORINO - BOLONJA (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:3
Siniša Mihajlović je još jednom pokazao da milost prema bivšim klubovima ne oseća. Uostalom, polovina igrača Torina je bila tu i kada je on trenirao ekipu i zato ih je i pročitao kao otvorenu knjigu. Čak i kada su Bikovi poveli autogolom Pulgara u šestom minutu, nije se osetio ni gram nervoze kod igrača Bolonje. Oni su igrali svoju igru, čekali svoje šanse i iskoristili ih da upišu važnu pobedu u borbi za opstanak.

VULVERHEMPTON - MAN. JUN (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 2:1
Ništa golman Junajteda Romero nije mogao u 70. minutu kada se Raul Himenez našao na pravom mestu u pravo vreme i lepim udarcem doveo domaćine u vođstvo. Pokušao je Junajted da se brzo vrati, da napadne, ali je u 76. dobio potpuni mat. Diogo Žota je fantastično istrčao kontru, obišao Luka Šoua kao čunj i pogodio za 2:0. Sve što su gosti uradili na ovom meču bio je počasni pogodak Markusa Rašforda u petom minutu nadoknade, ali vremena za preokret nije bilo.

FAJENORD - VILJEM II (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:3
Ekipa Adrija Kostera dva puta je stizala prednost domaćina, a onda golovima Luisa i Isaka stigla i do velikog trijumfa. Sa druge strane, sasatav Đovanija van Bronkhorsta je potvrdio lošu formu, s obzirom da je u poslednjih pet prvenstvenih mečeva ostvario samo jednu pobedu (dva remija i dva poraza).

FOTO: Reuters


tagovi

bet analizasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara