Riberi šamarao stručnog konsultanta, Papen i Rafinja razdvajali

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.11.18. | 09:55

Patrik Žiju se nije dobro proveo

Niko nije tokom prenosa primetio da je Patrik Žiju rekao nešto što bi moglo toliko da zasmeta Franku Riberiju. Ali bila je tu poruka supruge Vahibe na Instagramu. Samo je “dobronamerno” posavetovala beIN Sports da promeni stručnog konsultanta. To je bilo još dokom meča. Eskaliralo je posle svega. Frenk Riberi je išamarao nekadašnjeg fudbalera  Bohuma i Sent Etjena (između ostalih), te pomoćnog trenera Vilija Sanjola u Bordou u Valerijena Ismaela u Volfzburgu.

Ponavljamo, niko još ne zna zašto. Bild pozivajući se na izjave nekoliko svedoka piše da se Riberi prvo izvikao na Žijua, koga inače poznaje već dugi niz godina.  Potom ga je tri puta ošamario po licu i jednom udario u grudi, više ga doduše odgurnuo no što ga je udario. Odmah pored bio je legendarni francuski napadač Žan Pjer Papen, pritrčao je Riberijev saigrač iz Bajerna Rafinja. Papen i Rafinja su smirili situaciju i ubedili Riberija da ode u timski autobus.

Izabrane vesti

Sve se brzo smirilo, ali ostaje pitanje da li će Žiju tek tako oprostiti Riberiju. I pre svega da li će mu beIN Sports oprostiti. Ako su već platili TV prava očekuju malo više poštovanja. Da ne govorimo da je u pitanju katarska TV stanica. Tamo se ovakve stvari ne dešavaju.

Ipak…
Frank Riberi nas je obavestio da je imao raspravu sa zemljakom Patrikom Žijuom, koga već godinama poznaje. Već smo organizovali tet-a-tet sastanak da vidimo kako možemo da rešimo problem”, rekao je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić.

Ko zna zbog čega je…

(FOTO: Reuters)


tagovi

Frenk Riberi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara