Rikardo Gomeš u velikoj seriji: Derbi je naša šansa, verujem da ću ponovo pogoditi

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.02.19. | 10:45

Napadač Partizana postigao šest golova na poslednjih pet utakmica

Dve utakmice – šest golova. Za razliku od jesenjeg dela sezone, kada je bilo dosta mučenja pred protivničkim golovima, Partizan na proleće deluje otresitije, efikasnije, samim tim i - uspešnije. A, dvojica napadača, Rikardo Gomeš i Nemanja Nikolić, postigli su ukupno pet od tih šest pogodaka crno-belih protiv Bačke (3:0) i Proletera (3:0).

Odbrana bez primljenog gola peti meč zaredom i napad sa raspoloženom dvojicom špiceva: deluje da je Partizan spreman za predstojeći večiti derbi!

Izabrane vesti

Rikardu Gomešu ništa neće biti novo, jesenas je u Humskoj probio led i upisao svoj prvenac u mečevima sa Crvenom zvezdom. Tri gola u prolećnoj polusezoni lansirala su ga na deobu prvog mesta na listi strelaca, a u koliko je samo šansi ušao, mogao je bilans da mu bude još mnogo veći.

Navijači Partizana imaju čemu da se nadaju, pogotovo što crno-bele strance i te kako hoće u derbijima, a imaju od koga da strepe i defanzivci večitog rivala.
Posle dve pobede imamo mnogo više samopouzdanja. Derbi je prilika za Partizan i zbog toga ćemo učiniti sve da ga odigramo kako treba i da pobedimo“, poručio je Rikardo posle trijumfa nad Proleterom.

Čvrsto veruje i momak sa Zelenortskih ostrva da bi mogao golgeterski niz da nastavi i na Marakani. Uostalom, na poslednjih pet utakmica Partizana Gomeš je postigao šest golova! Postio je jedino protiv Mačve, a gde nije bilo njegovog pogotka, nije bilo ni tri boda za crno-bele.
Nadam se da mogu da nastavim seriju. Odlično je i što je Nemanja Nikolić u dobroj formi, postižemo golove, asistiramo jedan drugom“, zadovoljno konstatuje Rikardo.

O Crvenoj zvezdi nije želeo da priča! Čuva „reči“ za teren u subotu popodne.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Rikardo Gomeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara