Komentari na vest

Rio otkriva tajne moćnog Junajteda: Protivnici bežali od Vidića, a Runi hteo da ga teramo

G

Gsost

pre 27 dana

Vidic i maldini su najbolji
L

Lfc1

pre 29 dana

Xaxaxaaxaaxaxaa ne zameri mu,dexko prati fudbal bas od skoro ili ima tu do 17 godina. Ac Milan 7 ligi sampiona,tamo su igrali oni,a junajted je do 3 stigao,znaci vise nego duplo jos i vise
N

Ninja

pre 29 dana

A moj srpski samuraju,pa costacurta i barezi igrali u pet put veci evropski klub od mancestera! Proveri brojke pa komentarisi,majko sveta )))))))
I

Ivan FCRS

pre 29 dana

Vidic nije bio spreman kada je dosao, to je i sam uvek pricao. Zato je verovatno i lose izgledao na treninzima u odnosu na ostale. Ogromna promena je kada dodjes iz ruske lige u PL. Takodje je i Bane imao isti problem.
K

Koan

pre 29 dana

Je l ' vas nije sramota da ovu dvojicu pominjete kao najbolje pored jednog Bekenbauera?
T

Top Gun

pre 29 dana

Što bi ih bilo sramota. Barezi i Kostakurta pukoše od smeha da su ova dvojica "najbolji" par centarhalfova.
N

Nemanja30

pre 29 dana

@Top Gun e bravo ako su ti Barazi i Kostakurta bolji od Vidića i Ferdinanda. Ova dvojica mogu da ih nose u zubima.

Srpski samuraj

pre 29 dana

Jesu Bekenbauer, Kostakurta i Barezi igrali u ManUtd-u?! Ko sve ne komentariše, majko sveta!
C

Citizens

pre 29 dana

Gost007 dok cekas povratak junajteda, da li je ovo sto sam napisao neistina? ;)

Zvezda ispred svih!

pre 29 dana

Odlican stoperski par.
C

Citizens

pre 29 dana

Zaboravio si majstore da pomenes hejtovanje finala lige sampiona,naravno zbog rezultata,hejtuju rekorde koje postavlja city,obara njihove iz dana u dan,to redovno minusima obelezavaju,hejtovali stopera lfc van dajka,finale S.P ,mnogo jos stvari,osim kada junajted odigra dobro protiv drugoligasa. Pravda je spora,ali dostizna
G

Gost007

pre 29 dana

Haha jos te udaraju komplesi..neka i treba..bolece jos vise kad se United vrati.
S

Srbija 1991

pre 29 dana

Najbolji stoperski par svih vremena !
T

Top Gun

pre 29 dana

Ni među 5.
N

Nemanja30

pre 29 dana

@Top Gun ubedljivo najbolji. Vida i Rio, pa tri mesta prazno, pa ostali...
T

Top Gun

pre 29 dana

Na osnovu čega?
P

Partymaker

pre 29 dana

Pa ne mogu da budu svi štoperi prefinjeni i tehničari. Svakoj ekipi treba jedan za prljav posao a Vida je to radio kao retko ko. Nije bilo neke elegancije, bio je kao besna životinja i ja lično to više volim da vidim kod štopera nego eleganciju, finoću
ј

јесте

pre 29 dana

поготово кад у репрезентацији скочи и руком заустави лопту у шеснаестерцу а противничког играча ни на видику......
D

DossantosKaka

pre 29 dana

A gde je vida?
J

Justice

pre 29 dana

ugaseni navijaci puni mrznje,a pravda svoje odradila,gorite))))))))))) dzaba vam minusi,moji klinci i klinceze ))))))))) lupaju minuse da je liverpul broj 1!! da je barselona ogulila junajteda u dva finala,da ih je ugasio najveci svih vremena,shvatite da je Gospod tako hteo,sta se nervirate )))))))
G

GeOs

pre 29 dana

Ti kazes za nekog "klinac". Mozda ako se obracas deci od 10 god. Inace, cenim da nemas vise od 15-17 god, "matori"....
L

LiK

pre 29 dana

He comes from Serbia, he'll fOkin' murder ya! Najjači je naš Vidara! Nadam se da velika većina nas veruje da je pitanje vremena kada će on doći na čelo srpskog fudbala, mlad je, vreme radi za njega.
Y

Yaya5

pre 29 dana

moze na celo saveza kada sakupi iskustvo neophodno za tako nesto,a ne preko novina
L

Laki92

pre 29 dana

Tako je, Yaya, isto kao Nedimovic sto je skupljao iskustvo u ministarstvu poljoprivrede, pa onda preuzeo savez, a sta zna ovaj Vidić, zavrsio skolu za to, kapiten Mančestera, jedan od najboljih stopera 21og veka, definitvno je Nedimovic mnogo pre za tu funkciju...
P

Pazza

pre 29 dana

MVP OBA FINALA M10 G.O.A.T!!! cao zdravo
@

@paca

pre 29 dana

Ne lozi se...
Z

Zvezda 91

pre 29 dana

Dripac si ti !
T

Thanks_G

pre 29 dana

I sta kazu navijaci junajteda na ovo sto kaze ferdinand? Realno,barca ih u dva finala lige sampiona razbila,a taj junajted bio takodje mnogo jak. Ne morate bas sve da hejtujete,on priznaje,vi necete??? Smesno
A

Ajdehoven

pre 29 dana

Alika i prilika decice koja navijaju za junajted,cast izuzecima,oni to nisu ni gledali verovatno jer su bili bas bas mali i mladi,ali lupaju minuse! Pa evo ferdinand kaze da ih je Barcelona,a ne.mora ni da kaze ko je gledao zna o cemu prica/m, PREGAZILA u oba finala toliko nadmocno,da.je i ferguson pricao o tome. Istorija kaze 2 lige sampiona protiv njih,nema mrznje,ne znam o cemu se radi,zasto minusi?
A

Andre

pre 29 dana

Jedino dete ovde si ti po ovim komentarima.
L

Lepiudgg

pre 29 dana

Vidara je bio idealan igrac, pravi prototip modernog stopera. Da je nekim cudom Englez, rekli bi najveci talenat u 100god. Ovako je samo dobar igrac, najbolji primer govor ds Vidic jos nije primljen u kucu slavnih u Engleskoj a svaki panj Engleski je tamo.
C

Copy

pre 29 dana

Čisto preterivanje. Vidić je apsolutno poštovan u Engleskoj, bio dva puta igrač sezone u PL, mislim da je to daleko veći dokaz da su ga cenili od kuće slavnih, gde se primaju na osnovu glasanja, a svaka šuša može da glasa. Apsolutno ne govore da je Vidić bio samo "dobar" kako ti pišeš, već da je bio najbolji. A što se tiče i same te kuće slavnih, za sada je primljeno samo 10 Engleza i to onih koji su igrali po 10 godina i obeležili celu eru Premijer lige, poput Skolsa, Śirera, Lamparda, a ti pišeš da je tamo "svaki engleski panj".
M

Mikili TB

pre 29 dana

Vidara je legenda premijer lige i ući će u kuću slavnih, to je samo pitanje vremena. Problem je što ga englezi mnogo više cene nego mi, a on želi Srbiji pomoći. U Engleskoj bi sigurno već dobio priliku bilo koju a kod nas prvo moraš da se šlihtaš vodećoj garnituri, da se učlaniš u naprednjačku stranku, da poslušaš kako treba da radiš pa tek onda možeš da dobiješ neki položaj. To je razlika priljatelju moj.
J

Jeslo

pre 29 dana

"To su stvari koje nikada nismo radili u Mančester Junajtedu. Nikada se posebno nismo spremali za nekog individualca." Ma da, niste, samo ste na primer Rejesa ubili od batina pri svakom prijemu lopte. Ceo tim. Tores je bio rušen već i bez lopte dok još putuje ka njemu. Itekako je i Ferguson pravio planove protiv individualaca, ovo je izjavio više zato što ne voli Mojesa, a ruku na srce nije ni bio trener za Junajted.
t

tečica

pre 29 dana

la vida loca, jedan jedini
И

И

pre 29 dana

O Vidićevom putu može da se snimi film, došao je kao totalni autsajder, postao kapiten Junajteda. Bravo za Ferdinandov komentar o Solu Kembelu. Čovek je bio sila, onakva fizička snaga, skok, konstitucija, a onoliko brz, neponovljiv. A Ferdinand je očigledno voleo i umeo da igra sa partnerima koji igraju sa 100% i idu glavom na kopačku i agresivno na prvu loptu. Teri je igrao drugačije, zato ne bira njega. Ovako sa Vidićem i Kembelom nije on bio taj koji mora stalno da se lomi na terenu, već su oni to radili, a on više čitao igru i šta će dalje biti. Ali to je neophodno da bi tandem bio dobar. Danas vidim jedan zanimljiv tandem, svakako ne tog ranga u ovom trenutku, ali mogao bi biti veliki tandem. Saliba-Gabriel, slična priča, jedan koji je došao na sporedna vrata ide glavom na kopačku, drugi koji igra kao u odelu.
F

File13

pre 29 dana

Ja kao fan Mancester Junajteda imam misljenje da Terija nije stavio samo zato sto Teri ima tu pozadinu sa Antonom, Riovim bratom, vredjanje na rasnoj osnovi, u reprezentaciji Engleske je Vejnu Bridzu rasturio brak, prevarila ga zena sa Terijem, itd. Ipak se Teri naosvajao trofeja, igrao za reprezentaciju, bio kapiten Celzija.. :D Ali, jedan je Nemandza. :D

Proficap

pre 29 dana

Kembel, mozda i najjaci stoper tog vremena. Brz kao munja, a jak kao bik, imao je pamet i koristio sve svoje talente do maksimuma. Retka zverka Sol Kembel.
A

Artur2

pre 29 dana

Sto je Gvardiolona barca radila junajtedy i Fergusonu da se covjek tresao na klupi..mesi vidica bacao na guzicy,Etoo ih vrtio ko budale,buskest ih maltretirao Xavi i Iniesta bi sa onim panjevima engleskim mogli onako 5dana..Skols je u autobiografiji napisao da je od 70min govorio molim vas stanite vise jer..i taj jedan gol u oba finala dao je Runi iz ofsajda,ne on direktno al bio je Gigs koji mu je dodao loptu..zao mi je sto ferguson nije ostao u junajted do sad bi ga gvardiola poslao u grob

pancevac992

pre 29 dana

mesi vidica nikad nije bacio na guzicu,pozz
B

Baksuz

pre 29 dana

@pancevac u finalu 2011 na centru igralista , messi mjenja smjer nemanja pada e sad bacio ne bacio kako ko uzme ali pogledaj ako imas vremena , jos lakse ces naci ako kucas u yt messi owns vidic
K

Ksksksksjs

pre 29 dana

U tebi sine čuči neka velika mržnja.Gledaj malo ove jutarnje programe.Bude po neki dobar psihijatar, izađe dole često telefon, sajt, adresa...Jedino što ih narod zove doktor/ ludak.
Š

Šta je ovo!??

pre 29 dana

Vidić pojma nema o fudbalu, Nedimovic je za njega bio zverina. Nedim kad je igrao za Juventus.. O da nije prvi april!!
G

Gorostas

pre 29 dana

Dzajic NE znam nista ja iz kafica Bez I jedne odgledane utakmice uzivo znamo najbolje jer imam tviter I espreso
p

paralelni univerzum

pre 29 dana

Dzaja: "Nedimovic je izvukao najbolje iz mene"
X

Xxxx lll

pre 29 dana

Džaja ne Džaja Bari/Tokio.Prijatan vikend sine.
L

Lično ja

pre 29 dana

A je li posle vratio u njega to što je izvukao?