Roben jedini nezadovoljan u Minhenu: Kad bih rekao šta mislim, sutra bih bio kod Braca ili Rumenigea na raportu

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.02.18. | 16:39

Holanđanin i dalje gladan fudbala

Domagoj Vida je završio posao umesto Bavaraca. Nije da oni ne bi mogli i bez tog velikodušnog poklona, ali hrvatski štoper još jednom je podsetio svet da jednostavno nije klasa. Sa igračem više Bešiktaš je bio nemoćan. Bajern je demolirao Turke sa 5:0 i revanš na Bosforu učinio pukom formalnošću. Svi su srećni u Minhenu. Svi osim Arjena Robena. Holandski velemajstor nije navikao da sedi na klupi. A u prvom meču osmine finala Lige šampiona - klupa. Bar do 44. minuta kada je zamenio povređenog Hamesa Rodrigeza.
Neću ništa da kažem. Bilo koja reč bi bila previše. Kad bih dozvolio da emocije progovore iz mene već sutra bi bio kod Braca (sportskog direktora Hasana Salihamidžića, prim.aut) ili gospodina Rumenigea na raportu. A onda ne znam šta bi bilo“, vidno razočaran bio je Roben pred kamerama Skaja.

Šef Jup Hajnkes ipak ne smatra da je problem toliko veliki, iako je svestan da u očima 34-godišnjeg fudbalera tako izgleda.
Arjen je vrhunski profesionalac i normalno je da želi da igra od početka. Ne vidim problem u tome. Međutim, svi to moraju da prihvate, ne samo Roben, nego svi igrači ovde. Kad potpišeš za Bajern moraš da očekuješ da ćeš tu i tamo početi među rezervama“.

Izabrane vesti

Istina, konkurencija je takva. Tomas Miler objektivno sagledava situaciju.
Mislm da se u poslednjih pet godina nije desilo da nemamo nijednog povređenog među igračima u polju. A kad je tako ni treneru nije lako“.

Nije lako. Ali je slatko.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Arjen Roben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara