Roj Kin (©Reuters)
Roj Kin (©Reuters)

Roj Kin razočaran: Igrači Junajteda su se uplašili titule

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.01.21. | 22:04

“Čim su došli na vrh tabele, preplašili su se”, tvrdi legenda Mančestera

Popeo se Mančester junajted na vrh tabele Premijer lige posle nekoliko godina, a onda se brže-bolje “sklonio” sa vrha. Kao da na tom prvom mestu duvaju uragani, pa je teško istrajati.

Da su se Crveni đavoli “pokvarili” pokazao je i današnji derbi sa Arsenalom, koji je završen bez pobednika – 0:0. A, sve što je video na terenu Emirejtsa je žestoko naljutilo Roja Kina, legendu Mančester junajteda.

Izabrane vesti

On prvi glasno ističe da ovaj tim Mančestera nema šampionski nerv.

Prišunjali su se do vrha tabele, uz dobru naviku da dobiju mečeve čak i kada ne igraju najbolje. I odjednom u poslednje tri-četiri nedelje, kada su počela da im stižu pitanja: “Možete li da osvojite titulu, možete li da se trkate sa Sitijem”, preplašili su se. I više nisu prvi. Rekao bih da nisu za to još spremni”, rekao je Kin za Skaj sport.

Prgavi Irac je totalno nezadovoljan igrom ekipe protiv Arsenala.

Možda možemo da im progledamo kroz prste za poraz od Šefilda, dešava se. Ako izađeš na teren sa lošim stavom, onda se takvi porazi dese. Ali, posle današnje utakmice se češem po glavi. To su momci koji igraju za Mančester junajted, Ole ih stalno naziva pobednicima. Pa, hajde, pokažite nam to! Zato su i došli u Mančester, da se bore za trofeje, za velike nagrade. Pa, kada vam se ukazuje takva šansa, zgrabite je! Ali, čini mi se da su se uplašili”.

Nije se Kin složi sa Solskjerovom ocenom da je Junajted igrao dobro protiv Arsenala.

Ole je rekao da je bilo dobro izdanje, ali ne slažem se s njim. Pravi Mančester i kada ne igra dobro, stvori jednu-dve velike šanse na utakmici. E, to je taj manjak samopouzdanja koji vidimo sada. Previše remija ne donosi trofeje. Izgubljeno je pet bodova u tri-četiri kola i to je previše”, tvrdi Roj Kin.


tagovi

Mančester JunajtedRoj KinPremijer liga

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara