Roma dovela i peto pojačanje - golmana!

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.06.18. | 15:17

Uskoro ih stiže još

Roma niže pojačanja jedno za drugom, a danas je stiglo još jedno.

Iskusni golman Antonio Mirante je došao iz Bolonje i posle lekarskih pregleda će potpisati ugovor do kraja sezone. On je samo deo trampe koju je Roma obavila sa Bolonjom. Vučica je dobila Mirantea i 5.000.000 evra u zamenu za poljskog čuvara mreže Lukaša Skorpuskog koji će biti prvi izbor Pipa Inzagija na golu Bolonje u narednoj sezoni.

Izabrane vesti

Mirante će u Romi biti samo alternativa jer sa 35 godina se nalazi na zalasku karijere. Mada je dobro branio u Bolonji prethodne sezone...

Prvi Romin golman je Alison, ali se još ne zna da li će Brazilac ostati u klubu pred naletima bogatijih i većih klubova. Ako Alison ode, Roma će se okrenuti dovođenju nekog mlađeg golmana i Mirante će opet imati ulogu rezerve.

Pre njega su u klub došli Ante Ćorić iz zagrebačkog Dinama, Ivan Markano iz Porta, Džastin Klajvert iz Ajaksa i Brajan Kristante iz Atalante. Očekuje se da u trampi sa Interom za Najnogalana dobiju Davidea Santona i mladog Zanijola, a u toku su pregovori sa Havijerom Pastoreom iz Pari Sen Žermena.

Burno leto u Romi...


tagovi

Antonio MiranteLetnji prelazni rok 2018Lukaš Skorupski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara