Mario Baloteli
Mario Baloteli

Roma i Viola škrte ruke, Baloteli na pragu Velodroma!

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.05.18. | 08:33

Definitivna odluka posle reprezentativnih akcija

Roma i Fjorentina su pitali, ali odgovor im se nije dopao, a kako njegovi zahtevi nisu ispunjeni Mario Baloteli se okrenuo drugim opcijama. I navodno već pronaša klub rad da ga usreći. Italijanski mediji pišu da je Olimpik iz Marselja prihvatio sve Balotelijeve uslove i da je njegov dolazak iz Nice maltene dogovoren.

Delom i zato što je Baloteli vrlo svestan da mu je epizoda u Nicu oživela karijeru, te mu se nije po svaku cenu odlazilo iz francuskog fudbala. Za većinu napadača nije to idealna sredine. Mnogo čvrst fudbal, stameni defanzivci, ali snaga nikad nije bila problem za Super-Marija. Liga 1 njemu jednostavno leži.

Izabrane vesti

A Olimpik Marselj je očigledno spreman da plati. I u Olimpiku iz Marselja Baloteli bi izvesno imao ulogu prvog špica. Ne samo zbog imena i biografije. Zaista je bio odličan u ove dve sezone na Alijanc Rivijeri. U ovoj tekućoj je na 37 utakmica postigao 26 golova. Međutim, čini se da Nica ne može mnogo više od ovoga na čemu je sad.

Olimpik je u usponu. U poslednjem kolu prvenstva boriće se za treće mesto na tabeli i plasman u Ligu šampiona. Da ne zaboravimo, večeras u Lionu sa Atletikom iz Madrida igraju i za pehar Lige Evrope.

Vraćaju se. Polako, ali sigurno. Baloteli bi ceo taj process ubrzao. Navodno, samo se čeka da prođu prijateljske utakmice reprezentacije Italije sa Saudijskom Arabijom, Francuskom i Holandijom. Da Super Mario još malo razmisli. I to je to.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Mario BaloteliLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara