Havijer Pastore (©Reuters)
Havijer Pastore (©Reuters)

Romin promašaj od 25.000.000 evra ponuđen Zenitu

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.08.20. | 11:39

Havijer Pastore nije mnogo pokazao za dve godine na Olimpiku

Posle dve godine na Olimpiku prevremeni rastanak Havijera Pastorea i Rome je izvestan – prema pisanju rimskog Il Messaggera Paulo Fonseka ne računa na El Flaka koji je ponuđen Zenitu. Ono što bi moglo da pravi problem jeste plata koju Argentinac ima u Romi – sa preko 4.500.000 evra drugi je najplaćeniji igrač ekipe, odmah iza Edina Džeka koji je na Juventusovoj meti.

Budući da nekadašnji fudabler Pari Sen Žermena ima ugovor do 2023. godine, Vučica će pokušati da povrati dobar deo novca koji je uložila u njegovo dovođenje iz Pari Sen Žermena – Sa 25 prvenstvenih utakmica, tri gola i dve asistenicje Mršavko teško da je opravdao transfer vredan 25.000.000 evra.

Izabrane vesti

Jasno je zašto klub iz prestonice Italije želi da ga se ratosilja, a nije slučajno ponuđen baš ruskim nebeskoplavima. Klub iz Sankt Peterburga je godinama unazad poznat kao utočište za fudbalere iz Argentine, a Pastorea bi na Gazprom areni potencijlno dočekala dvojica zemljaka, Sebastijan Driusi i Emilijano Rigoni. Postoji sumnja da li bi angažovanje 31-godišnjeg veziste predstavljalo nepotreban luksuz za ekipu koja je ruski šampionat startovala sa četiri pobede i koja već sada deluje kao nezaustavljiva u pohodu na odbranu titule.

Dok uprava Zenita i Sergej Semak budu razmatrali ponudu, klubovi iz Saudijske Arabije spremaće se za napad na Pastorea. Sigurno je samo da Roma ne računa na momka koji je prethodne sezone na 15 utakmica u svim takmičenjima upisao svega dve asistencije.



tagovi

Havijer PastoreLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara