Ronaldo i Kejn ipak ispred Pavkova

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.11.18. | 15:33

Portugalčev volej proglašen golom četvrtog kola Lige šampiona, dok je Englez najbolji igrač

Milan Pavkov jeste zapalio Balkan i pola Evrope neverovatnim nastupom protiv Liverpula, ali će ipak morati malo da pričeka na prva međunarodna priznanja.

Dva gola napadača Crvene zvezde i konstatan teror nad odbranom Liverpula tokom celog meča na "Rajku Mitiću" nisu nažalost bili dovoljni da ga proglase najboljim igračem četvrte runde Lige šampiona, već je to priznanje ipak otišlo na račun vedete Totenhema, Herija Kejna, takođe dvostrukog strelca u preokretu protiv PSV-a u Londonu. Pored Srbina i Engleza nominovani su bili još Karim Benzema (Real M) i Rijad Marez (Man. Siti).

Izabrane vesti

Ni nagrada za gol kola nije pripala stasitom Begečaninu za onu bombu sa 20 i nešto metara, već ju je, po ko zna koji put dobio Kristijano Ronaldio za majstorski volej kojim je poslao loptu u mrežu iza Davida de Gee. Iza CR7 osim Pavkova ostali su još Rahim Sterling (Man. Siti) i Otavio (Porto).

Šteta za Zvezdinog napadača, ali ako nastavi sa makar i približnim partijama kao te već legendarne novembarske noći u Beogradu, stići će i nagrade.

FOTO: Reuters


tagovi

Milan PavkovKristijano RonaldoHari Kejn

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara