Ronaldo kupuje Valjadolid za 30.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.08.18. | 09:48

Slavni Brazilac na novom zadataku

Navikli smo da ga gledamo na terenu, kasnije u razlilčitim formumima, a za nekoliko sedmica biće Ronaldo Nazario da Lima u ulozi – predsednika. Čuveni Brazilac, dvostruki prvak sveta (1994, 2002) preuzeće funkciju prvog čoveka Valjadolida i na taj način će se vratiti u španski fudbal, gde je nekad uspešno nosio dresove Barselone i Real Madrida.

Prema informacijama sa Iberijskog poluostrva, Zuba će na “Zorilju” doneti 30.000.000 evra, postaće većinski vlasnik i preuzeće ulogu predsednika umesto Karlosa Suareza Surede, a na taj način pokriće dugove povratanika u Primeru, koji se trenutno procenjuju na 25.000.000 evra.

Izabrane vesti

I ranije je bio Ronaldo zainteresovan u ulaganja, pominjali su se Tenerife i Hetafe, a očekuje se da posao bude ozvaničen tokom predstojeće reprezentativne pauze.

Valjadolid je imao ponude iz Kine i Južne Amerike, međutim, nijedna nije bila ovako unosna, a ni marketišnski isplativa kao Ronaldova. Istovremeno, u kanti za otpatke će završiti predugovor o preuzimanju kluba, koji je sadašnji predsednik Kalors Suarez potpisao sa meksičkim biznismenom Ernestom Tinaherom.

Ipak je Ronalado ime koje “zveči”.

FOTO: Action images


tagovi

Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara