Kristijano i Kedira sada u istom dresu
Kristijano i Kedira sada u istom dresu

Ronaldo ne igra protiv Reala

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.07.18. | 16:46

Još se ne zna kad će Portugalac debitovati za novi klub

To, valjda, samo fudbal može da režira. Prešao je Kristijano Ronaldo iz Real Madrida u Juventus, a ovog leta zamalo da se opet sretne sa doskorašnjim poslodavcima. Za 5. avgust u Vašingtonu zakazan je duel Stare dame i aktuelnog prvaka Evrope, u okviru Internacionalnog kupa šampiona, međutim, Portugalac će taj meč propustiti.

Mada je italijanski Sportmedijaset uveren da će najbolji fudbaler planete da bude spreman za meč, Marka ističe da je CR7 odlučio da ne igra, iz jednostavnog razloga što neće imati dovoljno vremena da se upozna sa novim saigračima. Šef struke Masimilijanu Alegri dao mu je slobodno do 30. jula, a kako je učešće na Mundijalu završio 29. juna, iza Kristijana će biti pauza duža od mesec dana. Izvesno je da će propustiti Juveove mečeve sa Bajernom u Filadelfiji (26. 7) i Benfikom u Nju Džersiju (28. 7), kao i revijalni susret sa zvezdama MLS lige 2. avgusta u Atlanti.

Izabrane vesti

Potencijalno, mogao bi Ronaldo na teren tri dana kasnije protiv kluba u kome je proveo devet godina, ali... Španci podsećaju da je lane, takođe, imao dugu pauzu posle učešća Portugalije na Kupu konfederacija i da je prvi zvaničan susret odigrao u Skoplju, protiv Mančester junajteda, kad ga je Zinedin Zidan poslao na teren tek u završnih sedam minuta. Marka je sigurna da ni ovog puta Ronaldo neće rizikovati, tim pre što je Juventusu potrebniji za početak sezone u Seriji A (19. avgust).

A u međuvremenu će debitovati za novi klub.

FOTO: Action images


tagovi

Kristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara