Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo

Ronaldo oka nije sklopio noćas...

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.06.18. | 11:11

Navijači Irana srtvarali buku pred hotelom Portugalaca uoči finalnog okršaja u grupi B

Iran je već učinio naciju ponosnom i večeras nema šta da izgubi. Sastav Karlosa Keiroza je srećno savladao Maroko, a onda prilično nesrećno izgubio od Španije. Ipak, okršaj sa Crvenom furijom jasno je pokazao da Iran ima kvalitet da se suprotstavi i najjačim selekcijama na ovom turniru. Portugalci su se isprsili protiv Španije, imali su dosta problema s Marokom, ali sada moraju da pokažu snagu i overe plasman u osminu finala.

Selekcija Fernanda Santosa je favorit u ovoj utakmici, ali će Iranci učiniti sve da se časno oproste sa Mundijala i ozbiljno preznoje protivnika. Najveći problem njihovoj odbrani predstavljaće (naravno) Kristijano Ronaldo, koji je i u drugoj utakmici na turniru i četvrtom pogotku u Risiji pokazao da Portugalija bez njega definitivno nema šta da traži u samoj završnici Mundijala.

Izabrane vesti

Ipak, dobra informacija za Irance je da Ronaldo noćas nije spavao, a za to su se pobrinuli navijači ove reprezentacije koji su se u velikom borju pojavili u Saransku, gde je kamp šampiona Evrope i cele noći stvarali buku. Nisu dali jednom od najboljih fudbalera sveta da spava, a Portugalac je na kraju izašao na balkon i zamolio Irance da prestanu.

SVETSKO PRVENSTVO SPECIJAL

Ovaj detalj zabeležile su i kamere portugalske televizije, a navijači Irana su posle ovacija Ronaldu nastavili da prave buku. Bez obzira na ova dešavanja as Reala ima veliki motiv da večeras opet postigne gol, pošto ga je Hari Kejn juče prestigao na listi strelaca. Očekuje se da Portugalci nastupe u najjačem sastavu, bez kalkulacija, mada će tokom meča razmišljati i koga bi za rivala iz grupe A gde četiri sata ranije Rusija i Urugvaj odlučuju o prvom mestu.

Keiroz Portugalce zna u dušu. Pokušaće kao i protiv Španije da zatvori sve prilaze golu fantastičnog Alireze Beiravanda, a onda iz nekog kontranapada ili prekida dođe do možda i kapitalnog pogotka. Ipak, Portugalija je u boljoj situaciji - i bod joj garantuje plasman u osminu finala, ali verujemo da će uspeti da osvoji sva tri. Naravno, ne treba očekivati previše efikasnu utakmicu.


IRAN - PORTUGALIJA (20, RTS)

Stadion: Mordovija Arena (Saransk)
Kapacitet: 44.685
Sudija: Enrike Kaseres (Paragvaj)

IRAN (4-5-1): Bieranvand - Safi, Puraliganji, Razaejan, Hoseini - Ezatolahi, Amiri, Ebrahimi, Ansarafard, Taremi - Azmun.

PORTUGALIJA (4-4-2): Rui Patrisio - Sedrik, Pepe, Fonte, Gerero - Karvaljo, Mutinjo, Bernardo Silva, Žao Mario - Gudes, Ronaldo.


GRUPA B

20.00: (5,60) Iran (3,50) Portugalija (1,70)
20.00: (1,35) Španija (4,90) Maroko (9,50)

*kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Kristijano RonaldoRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara