Ronaldo promašivao kao retko kada, Mitar ga kaznio u 100. minutu derbija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.05.24. | 02:06

Al Hilal neporažen i nakon 32. kola u Saudijskoj Arabiji

Al Hilal će, sva je prilika, završiti sezonu kao neporaženi šampion Saudijske Arabije. U velikom derbiju protiv Al Nasra, ekipa Žorža Žezusa izbegla je poraz pogotkom Aleksandra Mitrovića u dubokoj sudijskoj nadoknadi.

Al Nasr je bio bolji u većem delu meča, stvorio više prilika, postigao prelep pogodak već u 24. sekundi preko Otavija, ali nakon nekoliko velikih promašaja Kristijana Ronalda stigla je kazna u 100. minutu utakmice. Sadio Mane je laktom u svom šesnaestercu udario Sauda Abdulhamida, a najbolji strelac novog prvaka Saudijske Arabije gađao neodbranjivo za konačnih 1:1.

Izabrane vesti

CR7 će sezonu završiti kao prvi strelac lige, ispred našeg Mitrovića, ali sinoć je u najmanje dva navrata reagovao daleko ispod svog renomea. Prvo kada je u 27. minutu promašio loptu za 2:0, a onda i u 80. minutu, kada mu je Jasin Bunu skinuo šut sa šest metara.

Na poslednjih šest utakmica Mitrović je postigao sedam pogodaka u svim takmičenjima. U ligi je trenutno na koti 26. Ronaldo je pogodio 33 puta. Do kraja su preostala samo još dva kola...




tagovi

Aleksandar MitrovićKristijano RonaldoAl HilalAl Nasr

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara