Rosi je opcija za Totenhem

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.01.19. | 17:29

Italijan trenira na Old Trafordu i čeka ponude...

Jedan od najmaleroznijih fudbalera današnjice - Đuzepe Rosi (31), trenira sa svojim bivšim klubom Mančester Junajtedom i priprema se za povratak na teren posle ko zna koje povrede na redu. Prema informacijama Tutosporta koje prenose engleski mediji, nekada veliku nadu italijanskog fudbala u razmatranje je uzeo ni manje ni više nego Totenhem. 

Maurisio Poketino u veliim je problemima posle povrede Harija Kejna. Najbolji igrač Pevaca neće moći na teren do početka marta, u najboljem slučaju, dok je Son na Azijskom kupu. A kako Južna Koreja spada u favorite, njegov povratak ne očekuje se pre same završnice tog takmičenja. I tu nije kraj nedaćama argentinskog stručnjaka. Njegov treći napadač - Fernando Ljorente, daleko od je od fokusa. Već danima se piše kako je Španac najveća želja Ernesta Valverdea da bude alternativa za Luisa Suareza

Izabrane vesti

Teoretski, ako bi došlo do dogovora Barse i Ljorentea Totenhem bi se našao u gadnom problemu - ne bi imao nijednog napadača na raspolaganju i tu situaciju treba preduprediti. Tutosport tvrdi da je Rosi opcija. Pevci ne vole da troše velike cifre ni leti, kada je tržište prebogato, a kamoli u ovakvim situacijama. Zato italijanski list smatra se radi o realnoj varijanti. 

Đuzepe Rosi je bez ugovora, ne bi moralo da se plaća obeštećenje, a kako je već dugo bez takmičarskog fudbala teško da bi mogao da ima visoke zahteve. Poslednji put na terenu se našao 20. maja u dresu Đenove. A posebno je zanimljiv podatak da je svih 90 minuta odigrao pre više od dve godine. 

Videćemo da li je i koliko Totenhem spreman da rizikuje. Tutosport navodi da Rosi može da očekuje ponudu isključivo za kratkoročni ugovor. Verovatno do kraja sezone...  

Foto: Reuters


tagovi

Zimski prelazni rok 2019Đuzepe Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara