Komentari na vest

Rosoneri slave treću generaciju Maldinijevih: Posle Ćezarea i Paola, dao ga i Danijel (VIDEO)

f

fftt666

pre preko 2 godine

Sta god pricali i sta god da uradi Pioli je za mene vrhunski da ne kazem top trener. Toliko je potcenjen, ovo mu je prva sansa u karijeri da ne bude spasilac, vatrogasac i prelazno resenje, mada je opet tako dosao. Ima problem kada treba da napada i vidi se to i ako i to zna da igra ofanzivno, ali vidi se da je vodio eipe davljenika, koje su se borile da ne ispadnu, da se stabilizuju. Ali o njemu ne pricaju, tacnije retko samo onaj ko prati fudbal dobro, da je toliko mladih igraca stvorio i dao im sasnu, i to onih koji nikada nisu vazili za talente. Ovde kazu svaka cast upravi i Maldiniju, i to je jeste isitna sto dovede igrace na pozajmice ili za neke smesne pare iskopa igraca, ali taj igrac nista ne bim bio, jos veca zasluga ide Pioliju koji od kamenja bukvalno napravi zlatno grumenje. Kalulu je primer, decko doveden za 450 Th nije igrao za mladi tim Liona, a vidimo da moze da bude vrhunski bek desni. Ljudi zar nije trenercina neko, bez potcenjivanja, ali ko od Krunica napravi igraca koji ima mesta u Milanu. Pa imali smo prilike da ga gledamo u Srbiji, zar je neko zapamtio da je neku razliku pravio i da je bio nesto bitan u SL? Da budemo relani. A sta reci za ove matorce veterane prgave Ibru na prvom mestu koji je sada dosao malo sebi, i to opet zaslugom Pilija koji je kao ladna voda gasio ludu glavu i vatru u njoj. Secamo se kod izmene kada je hteo da ga odmori na visokom rezultatu za Milan kako je reagovao Ibra i sta je rekao da ni slucajno ne menja vise. A PIoli umesto da pravi scene ili da kaze ti cec meni naredjivati samo je rekao DObro. Ovde su ga i sirom sveta ismejavali kao kakav je to trener i autoritet. A sada ga i Ibra slusa, ali kao druga, dobrog coveka postuje a ne kao nekog ko je opasan i mocan. Svi koji ga znaju kazu da je izuzetna osoba, i steta je sto nema trofej do sada. Ali bez obzira na to i ako ne bude kao prica sa Ranijerijem koji je dosao do trofeja, Pioli je i sad vrhunski pedagog pre svega i covek
V

Vrana

pre preko 2 godine

Jel se seca neko onog nemca sto je trebao nasledi piolija? Svi pricaju kako je on mali trener ali mene on strasno podseca na ancelotija. Smiren odmeren a od ekipe pravi porodicu. A kad imas tim koji se bori jedan za drugoga to ne moze da propadne.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Sta je ovo nema ni jednog interiste na vjestima o milanu?
R

Rosonero88

pre preko 2 godine

Iznenadjujuce opet Pioli daje sansu mladjim igracima, respect! Danas je bilo srece, ali sreca prati hrabre, a Milan igra ofanzivno.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Svaka cast Maldiniju za gol ali specija da je odigrala nereseno nebi bilo nezasluzeno. Milan je dosta reskirao sa rotaciom ali je na kraju uspeo da uzme sva 3 boda i da odmori skoro sve igrace. Ono sto najveci problem za milan ove godine nemanje zamene za dijaza. Covek cim je usao u igru milan prodisao.
A

Ambrosini

pre preko 2 godine

Kako nemaju zamenu, a Kessi, Paqueta?
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ima tu i srece, ali srecu valja i zasluziti. Fali ovde dva-tri igraca da to bude to, ali ovo podseca na Radonjin Fmp, borbeno, kidanje do kraja pa suta bude. B.Diaz je svakako klasa za Čalhanoglua, ali i Krunić je takodje. Kad se oporave Bakajoko i Zlatan, imace alternative i za Kesija i za Zirua, iako Zlatan nikako ne moze biti alternativa Ziruu.
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Utakmica sa dosta šansi na obe strane. Spezija je zaslužila bodove danas kao i prethodno kolo.
R

Rosso

pre preko 2 godine

Jel si ti gledao istu utakmicu?
Z

Zaistaodista

pre preko 2 godine

SA POLA SNAGE
R

Ross

pre preko 2 godine

Hvala maldini sto si otero ono tursko smece,diaz masinaaa
S

Simeun

pre preko 2 godine

Vidi se da je mali ojacao u duelu i takticki, tehnika je neosporna.Ima prostora jos da napreduje, ali mali ima neverovatan osjecaj za prostor i gol.
Y

Yamahoo

pre preko 2 godine

Daiz za hakana izmislio fudbal