Dijego Lakasal
Dijego Lakasal

Ruka ruci - Laksal u Rimu

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.06.18. | 21:48

Urugvajac će postati prvo letnje pojačanje Lacija

Lacio je na pragu dovođenja prvog letnjeg pojačanja, a to će, po svoj prilici, biti krilni napadač Đenove Dijego Laksal. Urugvajac, koji se nalazi sa svojom reprezentacijom na pripremama za Mundijal u Rusiji, navodno se već dogovorio sa rimskim klubom i ostalo je još da se klubovi sporazumeju oko obeštećenja. 

Laksal (25) bio je jedan od najboljih fudbalera Grifona porošle sezone koju je obeležio sa tri gola i četiri asistencije.

Izabrane vesti

Njega je u januaru tražila i Roma, ali je interesovanje Vučice u međuvremenu splasnulo, što je Laciju otvorilo put ka angažovanju Urugvajca. Laksal stiže na Olimpiko na izričito insistiranje trenera Lacija Simonea Inzagija, a pored Rimljana i Milan se interesuje za njega. Rosoneri su želeli da ponude Andreu Bertolaćija - koji je na pozajmici u Đenovi - u zamenu za Laksala, ali Skaj Italija javlja da je kasno i da je igrač već obećan Laciju.

I novinar Alfredo Pedula potvrdio je dogovor Laksala i Lacija uz dodatak da će predstojeće pregovore dva kluba Lacijali iskoristit ii da se raspitaju i za štopera Đenove Armanda Ica kojeg bi rado videli kao zamenu za Stefana De Fraja koji prelazi u Inter na kraju sezone kao slobodan igrač.

Foto: Action Images


tagovi

Dijego LaksalLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara