Ruka ruci! Pep najplaćeniji trener na svetu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.05.18. | 19:52

Mančester Siti ozvaničio nastavak saradnje

Doveden je da osvoji Ligu šampiona i Mančester Siti učini velikim klubom na kontinentalnom nivou. Nije uspeo u prve dve godine, ali ove je superiorno osvojio trofej u Premijer ligi i to je bilo dovoljno da natera čelnike Građana da mu daju novi, poboljšani ugovor. Pep Gvardiola zvanično je stavio paraf na novu, produženu saradnju sa Sitijem do 2021. godine, potvrdio je klub sa Etihada. 

Po novom ugovoru, javljaju listom mediji na Ostrvu, Španac je postao najplaćeniji trener u Evropi. Njegova primanja skočila su sa 15.000.000 funti na 20.000.000, što dođe blizu 23.000.000 evra po godini, iliti 420.000 evra na nedeljnom nivou. 

Izabrane vesti

Ukoliko bude ispoštovao ugovorenu obavezu do kraja Mančester Siti biće klub u kome se Pep Gvardiola najduže zadražao. Podsetimo, u Barsi je bio četiri godine, a u Bajernu tri. 
"Jako sam uzbuđen i srećan. Veliko mi je zadovoljstVo što mogu da nastavim sa radom u ovom klubu", izjavio je najtraženiji stručnjak današnjice. "Uživam u radu sa mojim igračima i svakodnevno ćemo se truditi da postanemo još bolji. Imam mlad kadar, s prosekom godina 23. Imamo još mnogo prostora za napredak. 

Rukovodioci Mančester Sitija pregovarali su s Gvardiolom u poslednjih 48 sati vrlo intenzivno. Cilj je bio da se sve završi pre nego što Pep ode na odmor što je na kraju i učinjeno. 


tagovi

Pep Gvardiola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara