Uroš Spajić
Uroš Spajić

Rusi nude 6.000.000 za Spajića

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.05.18. | 09:14

Krasnodar je zvao

Prošla sezona u Briselu bila je takva da niko iz Anderlehta baš ne može da se podiči. Ali Uroš Spajić je imao neke blistave trenutke u Belgiji. Pre svega onaj dvomeč sa Mančester junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope kada su se engleski navijači po društvenim mrežama pitali zašto on ne igra na Old Trafordu? Naravno, ta opcija nije baš realna, ali je sasvim moguće da će 25-godišnji štoper ovog leta ipak promeniti sredinu i pristojno naplatiti svoje umeće. Na stolu Anderlehta konkretna ponuda. Krasnodar bi Spajića!

Koliko su tačno Rusi spremni da plate nije baš sigurno. Navodno između 5.000.000 i 6.000.000 evra. Dovoljno da se u Briselu zamisle. Veoma dobar utisak je Spajić ostavio u Anderlehtu, ali kako ga je belgijski velikan od Tuluza otkupio za 2.000.000 do 2.200.000 evra jasno je da sada ima priliku da ozbiljno profitira na nekadašnjem centralnom beku Crvene zvezde i povremenom reprezentativcu Srbije.

Izabrane vesti

Što se tiče Spajića, nije Krasnodar baš najatraktivnija destinacija, ali jeste ozbiljno organizovan klub, prilično bogat, ove sezone mu je Liga šampiona izmakla za dlaku. Ne odbija se tek tako.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Uroš Spajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara