Komentari na vest

Ruski fudbal gurnut sa dna: Izolacija ne znači kapitulacija

O

Oleg

pre 9 meseci

Zenit je prosle godine imao prosek od 31 000 gledalaca na svom stadionu. Toliko je prosle sezone imala Fiorentina, Lester, Lion, Real Sosijedad... Klubovi drzava koje nisu u ratu. Pre rata Zenit je imao prosek od 48 000 gledalaca na svom stadionu.
B

Brat Rus

pre 9 meseci

Super kup Rusije koji se igrao u subotu u Kazanju gledalo 42 873 gledaoca...
L

LE

pre 9 meseci

Stadioni su im polu prazni (pogotovu oni veći) jer publika u većoj meri bojkotuje fan id tj identifikaciju bez kojin nemaju dozvolu da udju na stadion. Tako da deo teksta oko popunjenosti stadiona nije istinit.
s

sladjann

pre 9 meseci

Kako može uopšte ruski fudbal da propadne kada su u igri velike pare,transferi .... Nema veze igrače u Evropi za nekoliko godina,opet će biti moćni i igrati ligu šampiona......
y

yoklo

pre 9 meseci

kako li je tek onda bilo ako su prosle prodali rekordan broj karata a stadioni poluprazni, vjerovatno i to bilo prislilno kao i mobilizacija za rat
m

mačva

pre 9 meseci

Ako Rusi izađu iz UEFE moramo i mi da izađemo. U azijskoj ligi će da bude spektakularno. Rusi, Arapi, Japan, Koreja, Iran. Tu je budućnost fudbala.
S

Sačuvaj me bože

pre 9 meseci

Bravo majstore. Apsolutno se slažem. Da nam klubovi igraju protiv Kublaj Kana u stepama Mongolije ili protiv Paštuna u Afganistanu. To je san snova svakog fudbalskog kluba i navijača na ovim prostorima.
G

Gost919291

pre 9 meseci

To bi bilo vrhunsko samo ako Arapi, Kinezi i ekipa prestanu da finansiraju klubove u zapadnoj Evropi i budu sponzori takmičenjima tj. okrenu se novim takmičenjima... Bombonica def.
Z

Zaim

pre 9 meseci

Nije tacno,stadioni su dobro popunjeni,ti samo mrzis rusku ligu.Nije dobro da ovo dugo potraje jer bi onda Rusi mogli ici na stvaranje neke druge eufe jer i onako ima mnogo nezadovoljni.Mada licno mislim da zajedno sa arapima i Kinezima uzdrmali bi temelje uefe.
Х

Х Х

pre 9 meseci

Стадиони нису добро попуњени, јер навијачи бојкотују Фан ИД. Навијачке групе не иду на утакмице, тако да су лошије попуњени стадиони него пре.
G

Gss

pre 9 meseci

Kakav rekordan povratak publike na stadion? Dovoljno je covek samo da prebacuje kanale na Areni i videce maltene uvek na utakmicama njihove lige stadione koji su 70 ili 80% prazni, nekad i vise. Cak i Zenit, Spartak, CSKA kad igraju to je poluprazno. Jos gore to deluje jer imaju velike stadione.
V

Vidi

pre 9 meseci

Da si gledao prijateljsku protiv Zvezde ne bi tako pisao. Pola stadiona je bilo, što je za prijateljsku okej. Na zvaničnim ima još više.