Humanitarni tiket Branislava Trifunovića
Humanitarni tiket Branislava Trifunovića

Sa ozbiljnom kvotom: Glumac Branislav Trifunović zaokružio 117. dobitni Humanitarni tiket!

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.05.18. | 23:35

Poznati umetnik fantastičnih 326.300 dinara namenjuje, a MOZZART donira, fondaciji Podrži život!

Kompanija MOZZART i Humanitarni tiket u podne imaju još jednog  plemenitog dobitnika.

Branislav Trifunović je pored glumačkog umeća pokazao da poseduje i kladilačko znanje. Sastavio je humanitarni listić za fantastičnu sumu od 326.300 dinara.

Izabrane vesti

Bane je bio gost u dobrotvornom tiketu i izuzetno precizno je odabrao parove i tipove.

Prvo je na Inter odigrao dvojku i nije pogrešio. Bila je stabilna “kao kuća”, 0:4. Potom je pogodio da će kod Belgijanaca, Briž – Anderleht, oba sastava dati najmanje po pogodak.

Već kod trećeg para, Kaen – Monako, bila je potrebna i sreća. Čekala se dvojka na Kneževe uz tri plus. I Monako je postigao pobedonosni gol u sudijskoj nadoknadi. Tiket je i dalje bio u životu.

Arsenal je bio ubedljiv, postigao je pet, a bilo je potrebno da na meču dođe tri plus.

Naš glumac je zatim predvideo da će derbi Premijer lige dobiti Čelsi. Minimalna pobeda nad Liverpulom, dovoljno za novu nadu i uzbuđenje. Čekao se samo ishod na El Klasiku. Trifunović je odigrao GG&3+, što je bilo realno da dođe. Mesi je u 52. minutu obradovao našeg gosta, 2:1. To je bilo to!

Bane je tako postao vicešampion u Humanitarnom tiketu u podne, a dobitak je namenio fondaciji Podrži život koju naša kompanija donira i na mesečnom nivou. I Vi, kao MOZZART, možete pomoći ukoliko pošaljete poruku na 5757.

I dalje najveći dobrotvorni dobitak ima novinar i kolega Vanja Bulić. Rekord iznosi tačno 351.025 dinara.

Sa poslednjim dobitkom uvećala se ukupna suma koju je  kompanija MOZZART donirala na više od pedeset adresa i sad iznosi 6.990.860 dinara.

Dakle, uskoro ćemo prebaciti sedam doniranih miliona, a u petak ćemo u plemenitom listiću ugostiti i 700. poznatu ličnost.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević i Milica Mandić i od nedelje Branislav Trifunović. Dakle, 18 članova kluba 100.000.

Informacija bitna za Republiku Srpsku…

Pošto je prošao humanitarni tiket našeg gosta Bana Trifunovića dobitak će biti doniran i za JU Gerontološki centar BANJA LUKA u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara