Subotić i Šahin nekad na fudbalskom terenu
Subotić i Šahin nekad na fudbalskom terenu

Šahinova inspiracija – veliki čovek Neven Subotić: Hvala ti za najnezaboravnije iskustvo u mom životu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.06.18. | 18:17

Važno je biti i velikodušan

Nije više igrač oko koga se otimaju najveći evropski klubovi, ali jeste inspiracija mnogima, pa i kolegama. Nekadašnji saigrač iz Dortmunda Nuri Šahin još jednom nas je podsetio koliko je Neven Subotić u stvari veliki čovek.

Naše vam reči nisu potrebne…
“Sedmicu sam proveo u Etiopiji u društvu mog dragog prijatelja Subotića. Još od 2013, Neven pravi bunare kako bi zadovoljio potrebe za vodom onih najsiromašnijih u regijama u kojima njom oskudevaju. Potrebe za čistom vodom, kako bi se sprečile bolesti koja izazivaju nehigijenski uslovi života. On takođe ohrabruje decu da idu u škole.

Izabrane vesti

Uz podršku svoje fondacije, do sada je napravio oko 100 bunara sa vodom. Uvek mi je govorio: ‘Moraš da vidiš taj trenutak kako bi shvatio kako voda menja čovekov život’. Bio je u pravu. Zahvaljujući tebi, doživeo sam najnezaboravnije iskustvo u mom životu.

Ne mogu da ti zahvalim dovoljno za to što si mi omogućio da budem deo tog čina negraničene ljubaznosti. Sada ćemo zajedno da radimo kako bi deci širom sveta navlačili osmehe. Hvala ti!”.

Možemo samo da kažemo: bravo, Nevene!

Bir haftadır, sevgili dostum Subotic ile Etiyopya’daydık. Neven, 2013'ten bu yana dünyanın en fakir ve kurak bölgelerinin temiz su ihtiyacını karşılamak için su kuyuları açıyor, hijyene bağlı hastalıkları önlemek ve çocukları okula gitmeye teşvik etmek için büyük çaba harcıyor. pic.twitter.com/IPBIA5IgOD

— Nuri Şahin (@nurisahin) June 18, 2018

(FOTO: Action Images)


tagovi

Nuri SahinNeven Subotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara