Komentari na vest

Sakine majstorije, Engleska je prejaka (VIDEO)

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ocekivana pobeda Engleske u drugom poluvremenu otaljavanje posla Ukrajina nije imala sanse kao da se predala.
1

14

pre oko 1 godinu

Sakaaaaa sakkaaaaa sssakkaa no1
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Ja sam video da neka ekipa ne zeli da igra, ali koliko Englezi i Ukrajinci nisu imali zelje u celom drugom poluvremenu, to je cudo jedno. Bukvalno kao da im je rekao neko da ne zapinju. Da ne udjose rezervisti, ne bi imalo ni promil zelje da se makar sutne na gol. Uzas koliko se za kladionice igra.
R

Radi nesto

pre oko 1 godinu

Ma svi u svetu rade protiv tebe i slicnih i protiv tvoje uplate od 250 dinara. Dajte ljudi, monitoring u fudbalu je kao BIA. Toliko rasprostranjen biznis koji nadgledaju stotine tih agencija koje se bave istraživanjem korupcije. Nameštaljki ima verovatno još ali u toj meri o čemu vi gnevni kladioničari pišete nema govora. Vama je svaki meč naštelovan jer niste uspeli da uzmete keš za po koje pivo večeras.
B

BH

pre oko 1 godinu

Probaj de ti namjestiti koju utakmicu u Engleskoj pa ćeš vidjeti šta će biti
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Majstore, ajde onda mi objasni, iz kog realnog razloga dve nacionalne selekcije celo poluvreme nemaju zelju da sutnu na gol, umesto da grizu za svoj nacionalni tim? Iz kog razloga se ne trude ni malo, vec cekaju kraj? Nije stvar u mojoj uplati od 250 dinara (za koju bih voleo da je samo toliko, ali nije ni bitno), vec je stvar u onima koji uplacuju 250, ali hiljada, a valutu izaberi. Plus, malih igraca ima na stotine miliona, da svako od njih izgubi 2 evra po tiketu, to je 200 miliona evra, i to samo na jednoj utakmici. A gde je jos 300 utakmica danas? I tako svakog dana. Tako da i te kako imaju razloga da namestaju.
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Pa sto igras ako znas da se namesta da ti ne bi mogao da uzmes pare? Ne shvatam logiku da te neko vara za pare, a ti mu i dalje ostavljas. Idite na odvikavanje
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Igraš jer se nadaš da neće baš sve da nameste. A i ono, ako dobro odmeriš, zapravo možeš da zaradiš. Ali ovo sa reprezentacijama je još od svetskog, pa možda i pre toga sprdnja. Na svetskom pola utakmica se 0:0 završi, sve pošteno, kao Mesijeva titula.