Komentari na vest

Salah: Bajčetić najbolji igrač Liverpula! Novinari mu dele devetke, Karager podseća da je izbacio iz tima osvajače Lige šampiona

D

Dosadni

pre preko 1 godinu

Ste sa ovim momkom igraj za Španiji i sve najbolje, samo nas nemojte smarati non stop sa njim.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Sa njim, Ivanom Ilicem, Samardzicem imali bi smo vrhunski vezni red za narednih 10+ godina, ali realnije je da nam vezni red cine braca Ilic i Sergej, sto je takodje kvalitetna prica.
T

TAKOO JEEE

pre preko 1 godinu

Nije jos nista merilo da ce on biti super zvezda, igracina...
B

Bravo,aplauz...

pre preko 1 godinu

Ovaj Salah je stvarno ljudina i po,dobiješ dupla krila kada te pohvali jedan takav as!
O

ODMA

pre preko 1 godinu

u Graficar da se kali 2, 3 godine pa da se proda u Kazahstan za 100.000 i 5%
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Momak treba da igra tamo gde se najbolje oseca , zamislite da ste vi u firmi krenuli od obicnog radnika i posle stepenik po stepenik ta firma vas podizala davala Vam da se usavrsavate da bi jednog dana bili najbolji u tom poslu i poceli da imate sefovsku platu , i onda vas zove svekar il neko iz porodice koji ima firmu da dodje na gotovo da im vodite firmu jer ste sad uspesan i imate konakte ... pa ja bih uveo ostao tamo gde su mi dali priliku...
m

milos29

pre preko 1 godinu

Otac da je hteo da mu sin bude malo više Srbin, to bi se i desilo, dosta je tu do vaspitanja. Međutim ima nešto i do majke, Španci su veliki nacionalisti, nisu tako prilagodljivi kao mi. Mi smo takvi kakvi smo, vekovima pod osvajačima, moraš da se snalaziš. Ima nešto i do deteta, koje je želelo da se uklopi i sredinu, to je prirodna stvar. Naravno da želi da bude Španac, pa neće da srbuje tamo po Španiji :) No, da je otac hteo da mu dete malo više provodi vreme ovde, da nauči bolje jezik, kulturu, baba deda, familija, sigurno da je mogao, pa nije valjda da nije imao para za avionsku kartu :) Doduše, ima i nešto do toga, da njegov otac jeste hteo da mu dete bude što dalje od ovog mulja, u kojem ako nisi jak, možeš da se udaviš veoma lako.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Cuj zelelo da se uklopi u sredinu, momak je rodjen u Spaniji, odrastao je u Spaniji i spanac je, nema sta da zeli da se uklopi u sredinu. Moze otac da mu prica sta hoce, on je ceo zivot bio u spanskom okruzenju i oseca se kao spanac, takodje nista manje nije spanac nego sto je srbin. Ne vidim zasto mora da bude iskljucivo srbin kad je pola pola i ima i spansku krv ?
J

Ja sam rođen

pre preko 1 godinu

Sam rođen u Nemačkoj i živeo do 20 god, kad sam video da ne pripadam tamo ja sam se vratio, sad živim u NS i nisam se pokajao, sve je do vaspitanja roditelja.
G

Gostap11

pre preko 1 godinu

Tajna je da je uskov da igra za Srbiju da jedino ako Vidic bude predsednik 🙂
Z

ZoranR

pre preko 1 godinu

On će igrati za Španiju, i po meni je logičan izbor. Majka mu je Španjolka, rodjen je u Španiji, i oseća se Špancem. Isti slučaj je i sa mojom decom, žena mi je Srpkinja, oni su odrasli u Srbiji, i oni se osećaju Srbi, što je meni sasvim u redu. E druga je priča ovaj Lazar Samardzić, njegovi svi iz Srbije, i on rodjen u Nemačkoj, i dečko se oseća Nemcem, blagi užas. Kod Hrvata nije tako, većina njih je odlučivala da igraju za Hrvatsku.
G

GS

pre preko 1 godinu

Momak ima 18 godina, odigrao vrhunski. Kod nas bi grijao klupu i govorili kako je još uvijek mlad.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Kod nas bi ga sa 16-17 prodali u Fiorentinu ili Benfiku pa bi tamo igrao. Takav igrac bi i ovde igrao, problem je sto takvih mladih igraca ovde nemamo.
a

abc

pre preko 1 godinu

Ne bi tako bilo, on je vrhunski talenat i zato je odigrao vrhunski, drugo je to što se kod nas pojavi deset mladih igrača i nijedan nije vrhunski talenat nego tek onako, onda se digne vika na trenera što ih be pusti da igraju.
F

Faustino

pre preko 1 godinu

Kod nas su igrali igrači i sa 16 kao Vlahovic, Stevanovic, Jovic itd samo što ih prodaju odmah. Tako da to nije tacno.
t

tviter.navijac

pre preko 1 godinu

Jovic je igrao solidan broj utakmica za Zvezdu, Vlahovic samo jednu utakmici za Partizan. To je istina.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Voleo bih i ja da igra za nas ali ne treba gajiti nikakvu nadu
o

ovaj mali

pre preko 1 godinu

će biti zverina,samo čisto sumnjam da će igrati za Srbiju, stvarno je veliki potencijal,mlad,dobar u duelu,ne boji,zna sa loptom...
L

Lordan

pre preko 1 godinu

Buskets pa Rodri pa Bajčetić - bukvalno po 8-9 godina između.