Salah je borac koji ne odustaje: Bila je ovo teška noć, nadam se da ću vas u Rusiji učiniti ponosnim!

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.05.18. | 21:04

„Uprkos procenama, uveren sam da ću biti i Rusiji“, poručio je Egipćanin

Više nego namazani start Serhija Ramosa, koji je u padu povukao ruku Mohameda Salaha i direktno prouzrokovao povredu ramena jednog od najbolji igrača na svetu u ovom trenutku, u velikoj meri je pokvario sinoćno finale u Ligi šampiona. Liverpul je posle toga pao na psihološkom planu, što je Real iskoristio i došao do 13. titule prvaka Evrope.

Ipak, poraz u finalu nije najgora stvar koja se desila navijačima Redsa i fantastičnom Salahu, već procena da bi mogao da propusti i Mundijal u Rusiji.

Izabrane vesti

Ta vest, kao i sinoćne pesimistične izjave Jirgena Klopa uzburkale su strasti u Egiptu, ali je Salah ipak donekle uspeo da uteši ljubitelje fudbala u svojoj zemlji, koji ne mogu da zamisle učešće svog nacionalnog tima na Mundijalu bez glavnog junaka nacije.
„Bila je ovo veoma teška noć, ali ja sam borac. Uprkos procenama, uveren sam da ću biti i Rusiji i učiniti vas ponosnim. Vaša ljubav i podrška će mi dati snagu koja mi je potrebna“, rekao je Salah.

Egipćanin iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri. Odigrao je 52 utakimce u svim takmičenjima za Liverpul i postigao 44 gola, od čega 32 u Premijer ligi, a 11 u Ligi šampiona.

Sve to je trebalo da bude krunisano za manje od mesec dana u Rusiji, ali se sada nalazi pod velikim upitnikom.

Foto: Action images


tagovi

Rusija2018Mohamed Salah

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara