Stevan Jovetić
Stevan Jovetić

Šalke zove Jovetića

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.01.19. | 10:32

Ima i konkurenciju

Monako je Šalkeu uzeo Nalda, Nemci bi zauzvrat Stevana Jovetića. I platili bi naravno, pošto su im golovi više nego neophodni ovih dana. Samo 20 pogodaka na 17 utakmica glavni su razlog loših rezultata ekipe Domenika Tedeska. U Gelzenkirhenu su procenili da bi Stevan Jovetić mogao da pomogne, kad već zbog povreda nisu mogli Mark Ut, Gvido Burgštaler i Bril Embolo.

Istu muku doduše ove jeseni je imao i Jovetić. Zadnja loža mu je napravila pakao od polusezone. Samo četiri ligaške utakmice i jedan gol uz ime 29-godišnjeg Crnogorca. Ipak, stručni štab Šalkea veruje da je to samo prolazna kriza. Bild piše da je Šalke i dalje zainteresovan za Jovetića.

Izabrane vesti

Teško da bi mogli baš da ga otkupe od Monaka, pa se piše o pozajmici, jer bi tako Šalkeu ostao budžet da dovede jednog štopera što mu je drugi prioritet u januarskom prelaznom roku. Navodi se i da će Šalke imati konkurenciju, pošto i Sevilja razmatra opciju da Jovetića vrati na “Sančez Pishuan“ umesto Luisa Murijela, koji je otišao u Fjorentinu. Murijela je inače hteo i Šalke, ali je odbijen.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Stevan JovetićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara