Samo da ga skinu sa kazana: Renato Sančes ponuđen PSŽ-u

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.08.18. | 11:19

Francuzi se još nisu izjasnili

Prošle sezone ukupno 865 minuta na terenu, one tamo samo 903. Za igrače u njegovim godinama reklo bi se „ima vremena“, pogotovo što je Renato Sančes pre deset dana proslavio tek 21. rođendan. Jedini „problem“ je što je pre nabrojanih sezona bio jedan od glavnih igrača Portugalije na putu ka evropskom zlatu i dobitnik Tutosportove nagrade „Zlatni dečko“.

Otad ga nema nigde. Jedna sezona na klupi Bajerna, a druga izgubljena u Svonsiju, pa povratak na Alijanc arenu. Niko Kovač ne računa na njega. Nema ga ni na mapi. Tu je, ali sigurno neće igrati, jer su u prednosti Tijago Alkantara, Korentin Toliso i Havi Martinez na pozicijama centralnih veznih, pa i Leon Gorecka. Nema šanse da Sančes kroči na teren u takvoj konkurenciji. Pitanje je i voljnog momenta, zalaganja na treninzima.

Izabrane vesti

A plaćen je. I to dobro za nemačke prilike, pa je uprava Bajerna došla na ideju da ga „skine sa kazana“. Ponudila ga je kolegama iz Pari Sen Žermena, računajući da Tomas Tuhel voli mlade igrače i da bi mogao da probudi u Renatu onog fudbalera kakav je bio dok je nosio dres Benfike.

Sveci celo leto pokušavaju da dovedu centranog veznog. Da se spreme na život bez Adrijena Rabioa, koji uporno odbija da produži ugovor i naredno leta sigurno napušta klub. Na ovu ponudu iz Minhena nisu odgovorili. Imaju još tri dana fore.

Bio bi preveliki rizik, ali...

FOTO: Action images


tagovi

Renato SančesLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara