Samo da ne izgubimo u nedelju

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.06.18. | 11:52

Golman Vladimir Stojković ističe značaj premijere sa Kostarikom i upozorava da ne sme biti srljanja

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Rusije)

Cela Srbija je u tenziji, očekuje trijumf Orlova protiv Kostarike, ali Vladimir Stojković poručuje da će u Samari naša reprezentacija, pre svega, morati da odigra pametno.

Izabrane vesti

Čovek koji će u Rusiji braniti na trećem Mundijalu prisetio se iskustva iz Južne Afrike. Dovoljno za spoznaju da je u nedelju važno - ne izgubiti.
Imam iskustva što se tiče velikih utakmica. Moramo da imamo u glavi da igramo tri utakmice. Ne moramo odmah da krenemo sa onim: „Aaaaa, mora da se pobedi Kostarika“. Ne smemo da budemo u tenziji. Oni su opasni, ne bi trebalo da srljamo. Ako bude 0:0 neka se tako i završi. Bolje to nego da izgubimo sa 0:1. Ne smemo da se zaletimo od prvog minuta. Ništa se neće u nedelju odlučiti. Samo da ne izgubimo“, smireno rezonuje Vladimir Stojković.

Sve je u našem taboru podređeno premijeri. Skauting služba naše selekcije imala je porciju informacija i za iskusnog golmana Partizana.
Upoznao sam jaču stranu svih igrača Kostarike. Sve vam to mnogo znači kako biste bili sigurniji. Videćemo u nedelju kako će to izgledati“.

Nije želeo preterano da hvali kolegu Kejlora Navasa.
On je golman Real Madrida. Svi znate šta to znači... Ovih dana me učestalo pitaju i oko Nejmara. Jedan je od najboljih na svetu. To je to“.

Pogledajte atmosferu sa današnjeg treninga Orlova

gallery

Mnogo simbolike u 2018. ima za Vladimira Stojkovića. Učestvovaće na trećem Mundijalu, dobiće i treće dete.
Dobro, ne postoji ništa lepše od dobijanja deteta. Međutim, u sportu je najveće dostignuće igrati na Mundijalu", diplomatski je odgovorio Stojković.

FOTO: Star sport


tagovi

Vladimir Stojkovićfudbalska reprezentacija SrbijeRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara