Samo u MOZZART-u: Promašio dva tiketa i uzeo 200.000!

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.06.18. | 16:48

Red je i da se “otrojči“

Na svakom drugom mestu verovatno bi se držao za glavu i lio suze zbog dva tako teška kladioničarska pada. Ali u MOZZART kladionici Slobodan Raković iz Gornjeg Milanovca mogao je komotno da obrne turu. Jer njemu su dva gubitna tiketa donela – 200.000 dinara!

Kako? Pa, ne baš tako lako. Raković je naime jedan od dobitnika MOZZART takmičenja Naplati najveći promašaj koji vlasnika tiketa sa najvećom palom kvotom tog dana – uz preduslov da ga je oborio jedan par – časti sa 100.000 dinara.

Izabrane vesti

Samo što je Raković jedinstven slučaj, jer on je imao uslovno rečeno najtragičniji tiket i 17. juna, a potom i šest dana kasnije – 23. juna. Prvo ga je – a koga nije – prodala Nemačka protiv Meksika, zatim je izdao Elče.

Samo što je Raković gađao toliko hrabro da je moralo da mu se vrati. Matematika je prosta: dva puta 100.000 dinara jednako je 200.000. Više nego dobro, posebno imajući u vidu da bi mu prvi tiket – da je prošao – doneo “svega“ 73.573 dinara! Dakle, manje nego ovako.

Ali šest dana kasnije mogli smo da vidimo – nije slučajno što je baš Slobodan dva puta bio pobednik MOZZART takmičenja.
Nema tu mnogo filozofije. Recept je prost. Moraš da igraš svaki dan, pratiš statistiku i pokušaš da odigraš kontra od drugih“, dobro raspoložen je Raković, a kako i ne bi bio sa 200.000 dinara u džepu.

Raspoložen je i on, a i njegova supruga, koja mu je inače velika podrška u životu. Baš kad je uplaćivao ove tikete, poželela mu je sreću porukom: “Slobodane, dve godine nisi veliki dobitak dobio, hajde sad je pravo vreme pred more da osvojiš". I biće lep odmor!

Možda i ekskluzivan? Takmčenje Naplati najveći promašaj traje do kraja Mundijala u Rusiji 2015. godine. Nastavlja li Raković i dalje?
Drugari su mi poručili: Moraš da se ’otrojčiš’. Gde je dva, tu je i tri".

Puno sreće!

 


tagovi

klađenjebet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara