Samo za partizanovce: Prenos iz Velsa na RTS 1

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.19. | 12:17

Crno-beli u četvrtak igraju na dobrom poznatom stadionu

Prva stanica Partizanovog evropskog putovanja ove sezone je u Velsu. Crno-beli u četvrtak gostiju Konahs Ki Nomadsu, navijači željno očekuju da vide kako izgleda delimično renoviran tim, a tu šansu imaće i uživo, jer je obezbeđen direktan televizijski prenos prve utakmice drugog kvalifikacionog kola za plasman u Ligu Evrope.

Signal sa Ragbi stadiona u Rilu emitovaće Javni servis Srbije na prvom programu, 25. jula od 19.30. Revanš je sedam dana kasnije u Beogradu, ali zasad iz Humske 1 nema najave da li će i taj meč biti direktno prenošen i gde.

Izabrane vesti

Inače, na pomenutom terenu, pre tačno deset godina, crno-beli su savladali Ril 4:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U revanšu je bilo još ubedljivije, 8:0, pa se na Topčiderskom brdu nadaju sličnom scenariju i uverljivom nastavku međunarodnog puta ovog leta. U međuvremenu, već u ponedeljak, saznaće ime potencijalnog protivnika u narednoj eliminacionoj fazi.

Pre svega toga, koliko u nedelju, čeka izabranike Sava Miloševića premijera nove sezone i gostovanje povratniku u Superligu, Inđiji.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara