Sampaoli: Izvinite, ja sam jedini odgovoran

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.06.18. | 23:49

„Ušao sam sa puno nade u ovu utakmicu i zbog toga osećam veliku bol zbog poraza“, rekao je temperamentni strateg

Selektor Argentine Horhe Sampaoli preuzeo je svu odgovornost za večerašnji debakl od Hrvatske u Nižnjem Novgorodu.

Gaučosima su sada ostale samo teoretske mogućnosti za prolaz u osminu finala, ali za to potrebno da se poklope i neki drugi rezultati.
Ja sam odgovoran za donušenje odluke, današnji poraz predstavlja moju odgovornost. Ušao sam sa puno nade u ovu utakmicu i zbog toga osećam veliku bol zbog poraza. Nisam pripremio utakmicu kako je trebalo. Nismo uspeli da dođemo do kombinacije koja bi nam dala šansu. Želeo sam da izvršimo pritisak na protivnika, ali smo emotivno pali nakon prvog gola”, rekao je Sampaoli.

Izabrane vesti

Argentinski navijači su ponovo pognutih glava napustili stadion.
„Želim da se izvinim svim ljudima koji su došli da nas gledaju ovde. Odgovran sam za to. Potrešen sam jer su jako povređeni danas. Pokušao sam da dam sve od sebe, ali nismo pronašli način da im pružimo ono što su želeli”, rekao je Sampaoli.

Argentina nakon dve utakmice u grupi D ima samo jedan bod, koliko i Island koji će sutra odmeriti snage sa Nigerijom. Islanđanima u prilog ide i to što će u trećem kolu za protivnika imati Hrvatsku, koja je već prošla dalje i verovatno će odmarati ključne igrače sa osminu finala.

Foto: Action images


tagovi

Horhe SampaoliRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara